Autor: Nova ekonomija

Info
28.05.2021.
10:09
Za digitalizaciju programskog arhiva RTS javni servis će od Ministarstva kulture i informisanja dobiti 105 miliona dinara državne pomoći, pokazuje Rešenje Komisije za kontrolu državne pomoći.
  • Dragan

    28.05.2021 15:05
    Ah
    Oni arhivu nemaju.Bivši direktor jednog od sektora kaže da RTS i RTB su brisali stare emidije i gilmove da bi na medto njih snimali nove.Uz to su otimali autorska prava našim pevačima i glumcima.Srećom neki su oborili u zadnje vteme pravo RTSa.Filmoteku stranih filmova poklonili Pink u bez odobrenja vlasnika licenci.
  • Blender

    28.05.2021 12:07
    Istina
    Rupa bez dna zvana RTV ima unutrasnje resurse da ovo sve uradi unutrasnjim resursima, ne znam sta ovo treba da znaci, cista pljacka. Nije mi jasno dokle ce Vojvodjani trpeti ovo nezasito cudoviste koje je odavno razorilo sve kreativne produkcije ovde, a gledanost je na nuli.
  • g pen

    28.05.2021 12:01
    Ko spali trake sa Bojim Zivotom, Vojnom Akademijom, Babom... i slicnim sr. . treba mu spomenik dici.
  • Josip

    28.05.2021 10:23
    Još neće biti bolje
    Forsiranje MTS-a i drugih eskortnih i fantomskih kompanija u cilju uništavanja ne konkurencije, već drugog glasa razuma, druge velike kompanije koja nam daje informacije koje ne možete videti na državnim medijima, a ogromna većina je u toj režimskoj mreži, jeste da se " Protiv propagande možete boriti samo sa jačom propagandom".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna