Autor: Startit

Info
06.06.2021.
14:45
"Izašla mi je reklama za pastu koju koristi moja mama, a nikada o tom brendu nisam pričao, niti ga pretraživao."
  • Detelinarac

    07.06.2021 10:24
    "Zato Robert predlaže da blokiramo oglase na aplikacijama i da im onemogućimo praćenje,..." Jos da nam je objasnio kako bilo bi super....
  • /

    07.06.2021 09:49
    /
    e pa u srbiji nisu reklame za zubnu pastu vec oglasi dveri i svih ostalih fasista
  • Dugo sam sumnala

    07.06.2021 05:48
    Ka
    Kako ovde opisuju komentatori, jeste sve istina. Sad mi je jasno da se realno prisluškuje. Znam da su davno otvoreno pričali da Kina prisluškuje sve svoje građane na taj način. I da svaki put kada psujes ili se svadjas tebi se oduzimaju neki poeni. To je u Kini normalna stvar, tako da sad vidim pošto su mobilni tel pravljeni u Kini, ima logike da svakog prisluškuju i praktično prikupljaju podatke stanovnika čitavog sveta što predstavlja jako dobro špijunski sredstvo. Praktično nas sve drže u šaci.
  • Laloš

    06.06.2021 20:07
    Apsolutno nas prisluškuju. Lako proverite, kažite u blizini telefona neki proizvod, brend na glas. I posle par minuta počnite da guglate ili idite na fejs. Krenuće reklame povezane sa onim što ste na glas izgovarali.
  • /

    06.06.2021 18:53
    Ispravka
    "Na početku je rekao da nas aplikacije ne prisluškuju i da je to više puta opovrgnuta teorija zavere."

    Slazem se da je teorija zavere da nas SVE aplikacije prisluskuju ali ima jedan izuzetak.

    Ako imate android sa fabrickim podesavanjima, znaci google assistant nije iskljucen. Ostavite telefon na stolu (internet ukljucen), 30 do 60 minuta pricajte o jednoj stvari, recimo, kako se priprema kupus za zimnicu ili mozda o papagajima ili nesto sasvim peto.

    Otidite na facebook, youtube, (bilo gde se koristi google ads) i obratite paznju na reklame koje iskacu. Videcete da reklame sada ciljaju ono sto ste pricali.
    Jedini nacin da se ovo iskljuci jeste da u opcijama iskljucite totalno google assistant-a.
    Za iOS tj IPhone telefone nisam siguran jer nisam imao prilike da probam.

  • Djins

    06.06.2021 18:20
    Strasne stvari
    Strasne stvari!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna