Info
07.06.2021.
10:15 > 10:15
Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić, uhapšen je zajedno sa još sedam osoba zbog sumnje da su omogućili nelegalne građevinske radove na teritoriji beogradske opštine.
  • Mbm

    12.02.2024 09:40
    Gradjevinski kriminal glorifikuje se kao najveca uspesnost privrede Srbije, i ne sprecava se u patološkom razvoju nigde u toj istoj Srbiji. Zato je tako kriminslizovana i sagledana u svetu. U Zemunu posebno vole da kradu i unistavaju tudju imovinu. Niko, ali niko, niti sprecava, niti se na prijave inspekciji grada Beograda ma ko osvrce ili reaguje. To ne lici na grad, nego jezivi nespreceni organizovani i novcem korumpirani centar za unistavanje ljudi i imovine. Suda, nema.
  • buca

    08.06.2021 10:07
    A ŠTA JE SA OVIMA ŠTO LIŽU?
    Kažete da je uhapšeni čovek "liznuo" pekmez, a šta ćemo sa ovima što sve vreme "ližu" pekmez? Koliko su tek oni ukrali od ovog naroda i u kakvim su sve oni kriminalnim aferama koje se još nisu javno objavile. Nemojte zamajavati narod sa ovim čovekom. Do juče ste znali čime se bavi ali niste imali nalog "gazde" za hapšenje. Kakva je to država kada institucije znaju da se dešava kriminal godinama i ćute, a onda kada dobiju nalog gazde onda hapse. Sramota!. Sta je sa Novim Sadom? Koji je ogrezao u gradjevinskom i urbanističkom kriminalu. Drugi po redu grad u Srbiji. Najveća gradilišta. Najsumnjiviji investitori, koji jedva da imaju osnovnu školu. Koga oni to podmićuju za lokacije i uništavanje stargo gradskog jezgra. Pisano je o ovome puno puta, ali nadležni ćute. Valjda ćekaju gazdu da im kaže da li smeju ili ne smeju da hapše korumpirane funkcionere Novog Sada. Dok radite selektivno, narod vam ne veruje, a narod ipak što šta vidi. Doće i dan izbora kada ćete završiti kao Demokratska stranka.
  • Z313

    07.06.2021 17:24
    Blago tigru sa ovakvim
    Osnovna karakteristika nazadnjaka je kraduckanje pored busanja u grudi, laganja, ulizištva i odvratnog vređanja protivnika. Uz to treba dodati miki maus diplome i nedostatak kulture. To je "elita" u ekonomskom tigru.
  • Mile rent-a mozak

    07.06.2021 11:54
    Pekmez je lizao samo dok mu kao naprednom omladincu nisu objasnili da je finansijski kaloričnije da liže nečije dupe. A onda su mu dali katalog.
  • Hm...

    07.06.2021 11:44
    Evo, bas me interesuje, sada kada vidimo politicku scenu, da li bi (narod) ili barem citaoci 021 prihvatili i glasali za nekoga ko ima proverljivu biografiju (skolovanje, fakulteti, diplome i master radovi na uvid), radno iskustvo po iskljucivo privatnim kompanijama (opet proverljivo, bez iskustva u politici, odborima, klubovima) vec iskljucivo - poslovno iskustvo u medjunarodnim korporacijama, na lepim, innzinjersko-rukovodecim pozicijama, svi poslovi dobijeni na belo, putem javnih konkursa, slanjem CV-a, intervjui... Evo, da li bi prosecan gradjanin pristao, ukazao poverenje, takvoj osobi, da je podrzi u bilo kakvoj kandidaturi, u jednostavnom "pokazi i nama kako da zivimo od svoje plate" principu, ili vise volite da glasate za razne "mlade akademce CNS-a" samo da bi legalizovali babinu supu i sl. Cisto informativno, da li je nase drustvo sazrelo da zaista izabere da ga vodi neko ko ima bezmalo sve sto ovi SNS banditi nemaju?
  • Remus

    07.06.2021 11:41
    -Pa ja samo zelim da budem beskonacno bogat po svaku cenu. Zar je to greh?
    -Nije ali kako to zele i ostalih 700000 clanova moramo malo da neke usporimo da bi i ostali mogli kupiti avion i spavati sa drzavnim sekretarkama.
  • Ha

    07.06.2021 10:58
    Ha
    Pa nema tetku u Nemackoj.
    I sta ce im nije im dovoljni deo dao.
  • po

    07.06.2021 10:50
    ovome
    Po ovome bi trebalo pohapsiti pola SNS-a, "da su omogućili nelegalne građevinske radove na teritoriji beogradske", pa koliko je takvih ne zakonitih radnji u celoj Srbiji i svim Beogradskim opštinama.
  • )

    07.06.2021 10:31
    Svi SNS clanovi iz prvog ešalona su isti. Cilj dolaska na vlast nije bio napredak Srbijenkao drustva, vec enirmno bogaćenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna