Autor: Nova.rs

Info
15.06.2021.
12:21
Opština Odžaci odlučila je da sreda, 16. jun bude proglašen za Dan žalosti zbog smrti desetogodišnjeg B.P. koji se u nedelju utopio na Olimpijskom bazenu u tom mestu.
  • Trt

    17.06.2021 14:59
    @pismen

    Apsolutno nije kriv gluvonemi čovek. Sa druge strane, onaj ko ga je zaposlio kao nekoga ko obezbeđuje objekat treba da robija.
  • pismen

    15.06.2021 13:39
    nesto ste preskocili...
    decko koji se utopio je preskocio ogradu sa drugom, koji ga je gurnuo u bazen i ostavio da se udavi. nije pokusao da ga spasi, nije nikog obavestio, nista, samo je otisao kuci.
    ali naravno da nije dete krivo, kriv je gluvonemi covek...
  • Strasna tragedija

    15.06.2021 13:15
    Čuvar gluvonema osoba?
    Veliki sam protivnik diskriminacije osoba sa invaliditetom, ali mislim da zaista gluvoneme osobe ne mogu raditi posao cuvara!
  • Abc

    15.06.2021 12:32
    Ova strasna tragedija je posledica dugogodisnjeg nemara prema redu na bazenima u celoj Srbiji. U toku radnog vremena bazena spasioci cesto nisu prisutni a nemarni roditelji decu neplivace pustaju da lutaju bazenom. Van radnog vremena i nocu ne postoji obezbedjenje te moze svako da udje i radi sta hoce sto se i desilo u Odzacima. Jos jedan veliki problem su fiksne skakaonice zbog kojih u Srbiji svake godine bude ozbiljno povredjeno mnogo ljudi i to su povrede glave, vrata i kicme najcesce.
  • Bojan

    15.06.2021 12:30
    "Bazen, gde je pronađeno nesrećno dete, u tom momentu je bio zatvoren, jer kupališna sezona još nije otvorena. Čuva ga radnik obezbeđenja, inače gluvonema osoba, koji je u trenutku tragedije bio odsutan."

    Ništa više ne treba dodati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna