Autor: Tanjug

Info
18.06.2021.
11:46
Infrastruktura železnice Srbije tokom vikenda će nastaviti uklanjanje rastinja duž banatskih pruga, a od ponedeljka i u beogradskom železničkom čvoru.
  • Mile rent-a mozak

    18.06.2021 12:28
    Hemijska sredstva za čišćenje korova i trave na prugama nisu opasna po zdravlje ljudi. Molimo pčelare da zaštite svoje košnice. A danas tekst na nova. rs kako je sud u Kaliforniji dodelio odštetu 55 miliona dolara porodici koja je obolela od kancera koristeći Total. Plus 2 milijarde kazne za proizvođača. Da li se Srbi definitivno vraćaju na Darvinovu granu?
  • VV

    18.06.2021 11:56
    Pruge Vojvodine
    Da bi se uklonilo rastinje na prugama u Banatu nije dovoljan hemijski voz. Potrebno je iseći drveće, postaviti šine, sagraditi srušene stanice, vratiti ukradene kompozicije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna