Autor: FoNet, 021

Info
24.06.2021.
16:20 > 16:21
Ako Petnica nije bila imuna na seksualno nasilje i uznemiravanje, to znači da nema nijedne obrazovne institucije u kojoj se slične stvari ne dešavaju.
  • Ubiparip

    25.06.2021 00:32
    Ako novine kažu da ima jedan tip što napastvuje devojke u Petnici, zašto odmah tražite da se ISP zatvori? Eno ima i jedan Kristijan što preti ljudima na televiziji pa što ne tražite da se televizija ugasi? Juče u Novom Sadu pucali na čoveka, pa što ne tražite da se Novi Sad ukine? Ima tamo neki učitelj glume koji je pipao glumice pa što ne tražite da se zatvore pozorišta? Lepo kaže Vuk Karadžić "jedna lasta ne čini proleće" tako i jedan silovatelj ne čini Petnicu. Lepo da ga uhvate, procesuiraju i obrade, pa da mu sude i rešena stvar.
  • ZX

    24.06.2021 18:22
    Tigar ko tigar, napada
    Pošto je zlostavljanje široko rasprostranjeno u ekonomskom tigru, nije nikakvo čudo što ga ima i u školstvu, makar ono bilo i elitističko.


  • Izeš ga

    24.06.2021 17:39
    Deluje mi da posle ovoga Petnicu mogu i da zatvore. Šteta što je obrazovna institucija degradirana zbog jednog *****.
  • Muškarac

    24.06.2021 17:10
    Kontrapitanje
    A zašto vi kao udruženja niste ranije reagovali i kontrolisali sve škole, ustanove, bolnice... gde rade "zlostavljači"? Paaa, niste očekivali... Pa nisu ni upravnici i svi normalni ljudi.
    Dižete galamu i vređati mnoge ljude zbog vašeg hira.
  • Ns

    24.06.2021 15:22
    Sudstvo je najjjveci zlostavljac gradjana Srbije
  • Viki

    24.06.2021 14:24
    Pogresna logika
    Petnica i redovne skole, to su 2 potpuno razlicite price. Petnica -poluprivatna, elitisticka, mali krug ljudi, zatvorena... kao i Mikini, i ova deca su se hvalila i prepoznavala po "bio sam deo odabranih". Ocigledno, odlicni preduslovi za manipulaciju i zlostavljanje. U skolama je sve mnogo transparentnije zato ne pravite na silu analogije! Zao mi je te divne, pametne dece, a uprava ce morati mnogo zoga da objasni...
  • lola

    24.06.2021 11:52
    Stvarno mi smeta i ne razumem ovakvo generalizovanje... U bilo kom smislu... Ovakvim komentarom se upro prst u svaku skolu, kancelariju, slusaonicu na fakultetu... Ispade da smo mi jedan narod silovatelja i psihotapa. I da su svi muskarci takvi. To nije tacno. Svakom slucaju treba prilaziti oprezno, sa uvazavanjem eventualne zrtve ali i sa odmakom da je mozda i nesto drugo u pitanju, jer postoje i lazne optuzbe... Ovako pausalno ne, to je jako opasno.
  • www

    24.06.2021 11:42
    Ma nemojte? A zašto bi to bilo tako? Zato što je ta Petnica izvikana polu-privatna prćija raznih "edukatora" koji već decenijama uništavaju obrazovanje za sve, da bi "elitu" slali besplatno u inostranstvo? Većina obrazovnih ustanova u Srbiji su pristojna mesta u kojima rade pristojni ljudi. Prestanite sa glupim poređenjima!
  • Rspad

    24.06.2021 11:40
    Totalni raspad civilizacije.
    Predatori komadaju svojim zubima, svojom nezasitošću sve lepo i svetlo u ljudskim životima.
    Što lepše i svetlije, njima je privlačnije kao plen.
    Tu ne sme biti nikakvog razumevanja, jet to nije čin na nivou čoveka i ne sme se tolerisati, čak ni u pokušaju.
    Suviše su blage kazne, suviše im se samim tim dopušta da i dalje rade to što rade.
    Dok se ne uspostavi nulta tolerancija, pre svega zakonska, neće se ništa postići.
    Ali, oni koji mogu nešto učiniti, koji su dužni to učiniti - ne čine, puštaju da se te stvari dešavaju, iako se zna - jer sve se zna.
    I šta da mislimo, nego to da su i sami "čuvari i branioci zakona" ništa drugo nego predatori, i ko zna koje svoje mračne tajne kriju,
    Roditelji, otvorite četvoro očiju, proverite dobro kome poveravate svoju decu. Razgovarajte sa decom o tome, da vas mogu na prve znake pozvati, reći vam svije sumnje, verujte svojoj deci, tako neće imati razloga da bilo šta kriju od vas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna