Autor: Rina

Info
26.06.2021.
14:58
Na obilaznici oko Čačka došlo je do lančanog sudara u kom su učestvovala tri vozila.
  • Mare

    26.06.2021 18:39
    Hvala Antonio
    Nisam znao da si saobracajni inzenjer…
  • Banderas

    26.06.2021 16:22
    korupcija
    Nikakve visoke temperature nisu pogorsale bezbednosnu situaciju u srbiji koja je katastrofalna,ona je uvek takva bila.Nepismenost,bahatost,bezobrazluk,arogancija,nadmenost,primitivizam odlikuju ogroman broj srpskih vozaca koji nisu svesni koliko su nespremni i koju opasnost prdstavljaju u saobracaje za sebe i za druge.Kada bi npr Svajcarska policija i tuzilastvo Svajcarske preuzelo posao od srpskih koruptivnih suzbi,za mesec dana bi se videlo poboljsanje u ponasanju u saobracaju,a za 6 meseci bi ovo bila uzorna zemlja,kao sto je to sada Svajcarska.Ovako-dokle god se za jednu crvenu,eventualno dve crvene pijan vozac pusti dalje da vozi,bahati sa prebrzom voznjom,imacemo hiljade mrtvih i osakacenih u srbiji,samo zbog korupcije i javasluka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna