Autor: Beta

Info
05.07.2021.
13:16
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić ocenio je da je Komunistička partija Kine simbol transformacije Kine i njenog društva i najuticajnija politička organizacija na svetu.
  • cincibor

    06.07.2021 07:00
    "cega se pametan stidi....
    .. time se budala ponosi." Verujem da je "Kineski Sistem" uzor gospodinu Dacicu i njegovim "saradnicima" u Vladi Srbije. U Kini gotovo da ne postoje ljudska prava, a postojeca s gaze. Vladajuci clanovi "najvece Partije na svetu" zive lepo (slicno i u Srbiji), a vecina Naroda radi za manje od 100 eura mesecno (gotovo isto toliko sati sedmico). Ne retko su i deca primorana da rade, kako bi porodica opstala. Pokusaji "demokratizacije" i otvorene kritike zavrsavaju zatvorskim kaznama.... Verujem da je Kina uzor mnogima koji su na vlasti u Srbiji. Bilo bi "lepo" i ovde tenkovima na "demonstrante"? Nadam se da takva misljenja i "hvalospevi" nece dugo biti "vladajuci".
  • Ivan

    06.07.2021 00:59
    Ivice ja bi se na tvom mestu bunio
    .brnabic i vilin dobili su bolje zadatke da brane vodju a ovo tvoje bezveze ,kao u vicu nas i Rusa trista miliona.
  • Oko posmatrača

    05.07.2021 18:08
    Nas i Kineza 1300000
    Kažeš KP Kine smogla snage da pomogne svom narodu kad je najteže. Kako je tvoja partija pomogla našem narodu kad je bilo najteže?
  • Kinez

    05.07.2021 17:02
    Kina
    Kakve pohvale za napredak?Zemlja u kojoj građani nemaju apsolutno pravo glasa i mišljenja.Zabranjen Googl, sve aktuelne aplikacije, razlicito misljenje...Jednopartijski sistem koji nanosi samo stetu svojim građanima.Prva ekonomska sila u svetu, a toliko Kineza beži iz nje...zapitajte se zašto?Kako iz Amerike niko ne beži? Demokratija..A naši čelnici vide uzor u njima...uspeva im
  • ahahaha

    05.07.2021 16:30
    Simbol cega je KP Kine? Da Nikson i Kisindzer nisu otvoreniji bili prema Kini i da se ovi nisu otvorili malo vise prema zapadu i kapitalizmu i prihvatili strane firme i dalje bi bili leglo sirotinje koje su bili pod Maom i ne bi danas bilo Dzek Maa, Ma Huatenga i drugih. Hoce li ludi Srbi prestati vec jednom da mastaju o komunizmu? Jednopartijske diktature i kult vodje, nije ni cudo sto Vucic vlada ovoliko...
  • Nikola

    05.07.2021 14:07
    Dačić, pola čovek, pola partija.
    Svi koji o svojoj stranci pročaju i daju joj značaja kao Dačić i Vučić, istu tu stranku smatraju svojim vlasništvom.
    Kada stranku smatraju svojim vlasništvom, ne možete očekivati da će državu drugačije da shvate!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna