Autor: Beta, Danas

Info
18.07.2021.
07:01
Glumica Danijela Štajnfeld, koja je optužila kolegu Branislava Lečića za silovanje, izjavila je da je preko svog advokata uložila prigovor na rešenje tužilaštva koje je odbacilo njene optužbe.
  • Normalan

    18.07.2021 12:56
    Dijeta
    Jednom sam bio u restoranu i rekao sebi "nemoj jesti kao stoka". Jeo sam kao stoka. Nisam tužio restoran. Kasno je da sad neću kad sam tad hteo.
  • Analiticar

    18.07.2021 12:39
    Ako je silovana,on treba da bide kaznjen po zakonu za silovatelje sto je obaveza pravne drzave.
    Ali on je vec delom kaznjen a da jos nije dokazano,ako je ovo medijsko provlacenje deo sudske kazne za silovatelje moze se prihvatiti.
    Ali ako se dokaze da nije silovatelj onda ne znam kako moze da se resi ovih nekoliko meseci medijskog tretmana kojem je izlozen,jer tesko da ovo moze bez nekih trajnih psihickih ostecenja da prodje.
    Ponavljam ako je silovatelj smesta na robiju,ali ako nije on mora biti obestecen za ovo sto mu se dogadja svakog dana ovih meseci.
    Znaci mora neko odgovarati ili on zbog silovanja da robija ili ona da mu nadoknadi svu stetu koju ima zbog sto ga je ona javno optuzila
  • Vera

    18.07.2021 11:16
    osećaj
    Marko, baš je dobro što se ljudi ne osuđuju po nekom "unutrašnjem osećaju" publike, nego na osnovu verodostojnih dokaza! Možemo samo da zamislimo koliko bi ih platilo glavom Vaše, i drugih (nadamo se da ih nema mnogo) koji bi osuđivali po svojim unutrašnjim osećajima! Naravno, mora se čovek zapitati o kakvoj se ličnosti radi koja tako nešto misli, i još smatra za potrebno da to i objavi!
  • Inspektor Višekruna

    18.07.2021 11:00
    I svi
    I svi znaju sve! Kao da su držali sveću Danijeli i Leki!
    Obe strane su mi odvratne, sve znaju, a odlučuju na osnovu vlastitih predrasuda!
  • Yy

    18.07.2021 10:51
    Svaka cast Lecicu kako moze da izdrzi ovoliki pritisak javnosti koja ga je unapred osudila i bez suda.
  • @Marko

    18.07.2021 10:15
    To je u redu. Naravno da unapred donosimo neke pretpostavke o ljudima, i pre nego sto ih dobro upoznamo. Kad toga ne bi bilo, bili bi ko izgubljeni u magli i skoro svaki novi kontakt s nekim bi nas mnogo kostao. Zakljucke donosimo na osnovu zivotnog iskustva, svog i prenesenog tudjeg. Sto je neko inteligentniji i stariji, zakljucci su mu tacniji, a procenat greske manji. Ako je neko i edukovan u nekom smislu za pracenje i prepoznavanje ljudskih osobina i prirode (u te spadam), time jos tacniji. Delimo misljenje da je sve radio kako je ona navela. A narodski iz poslovica, kako bi engleska poslovica rekla "ako izgleda kao pas, hoda kao pas i laje kao pas, onda je verovatno pas".
  • Marko

    18.07.2021 09:24
    Istina
    Moguće je da posle toliko godina i nema materijalnih i ostalih dokaza i da je sa te strane tužilaštvo dobro odradilo posao ali ću ja uvek videti G.Lečića kao silovatelja. Nije to u redu ali ne mogu protiv unutrašnjeg osećaja da je bilo baš tako kako tvrdi, tada mlada glumica!
  • Dragan

    18.07.2021 09:12
    Kako je ulozila prigovor, kada nije podnela krivicnu prijavu...smesno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna