Info
19.07.2011.
07:11
Grčka je zatražila nove finansijske savetnike za predstojeću privatizaciju državne imovine, koja treba da uključi desetak regionalnih aerodroma i luka, rudnike zlata, državnog operatera železnice i državnu poštu.
  • Slusalac

    20.07.2011 07:07
    Branka Dragasa za premijera.
    Uskoro to i nas ocekuje.
    MMF i SVETSKA BANKA nemilice stampaju DOLAR i EURO i nude "povoljne" kredite naivcima.Kada dodje vreme za naplatu duga uzimaju konkretne stvari:zeleznicu, postu rudnike, elektroprivredu itd.
    Znaju to ovi nasi politicari ali procenat je procenat.
    POD HITNO PREKINUTI ZADUZIVANJE KOD BELOSVETSKIH ZELENASA.
  • Mamika

    19.07.2011 08:56
    ???
    Cudi me da Grci traze finansijske savetnike za prodaju preduzeca??? Pa ovi nasi su bogom dani za prodaju!!! Evo celu drzavu su prodali,sve nas ojadili i jos nam pricaju,kako dobro zivimo!!!Dakle,braco Grci, evo vam strucnjaka,poklanjamo ih!!!
  • Nebojsa

    19.07.2011 08:19
    A kad ce narod da prodaju - a da, to je vec odavno
    Prodavace oni i narod u belo roblje (u stvari vec su ih i prodali u duznicko ropstvo i to nekoliko narednih generacija) ko i ovi nasi sto ce nas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna