Autor: Beta

Info
27.07.2021.
18:38 > 18:39
Svetska automobilska federacija prihvatila je zahtev Red Bula da se ponovo preispita odluka oko kazne vozaču Mercedesa Luisu Hamiltonu, nakon incidenta na trci za Veliku nagradu Velike Britanije.
  • Nik

    28.07.2021 20:04
    @ Bivši trkač
    Govorite o trkama kao da se radi o redovnom saobraćaju: "Ferštapen je imao prednost za dužinu vozila, a Hamilton je pokušavao da se progura"! Pa naravno da je to pokušao, jer se čovek trka. Bitno je samo ko je koga udario. Hamilton nije nikog udario, a Ferštapen je naleteo na njegov točak i izleteo sa staze.
  • Stiv Mekvin

    28.07.2021 18:02
    Hamilton mi nije bas omiljeni vozac, ali sada ne smatram da je kriv. Ferstapen je jednostavno "uleteo" zadnjim tockom u Hamiltonov prednji, a imao je vise nego dovoljno prostora na svojoj strani !
  • Bivši Trkač

    27.07.2021 20:22
    @Nik - šta pričaš !?!
    Ferštapen je ima prednost za dužinu vozila, a Hamilton je pokušavao da se progura - a možda i uz vrlo poznat reli manevar i kao "slučajan" kontakt.

    Manevar koji koristi i Policija da zaustavi vozilo koje neće da stane...

    Postoje samo dve mogućnosti:
    - Hamiltonova greška - već kažnjen sa 10 sekundi,
    - Hamiltonova namera - telemetrija navodno to dokazuje da je možda namerno "skrenuo" u Ferštapena, tj. da je išao na kontakt.

    U tom slučaju, oduzeče mu se pobeda, a s obzirom da je izazavao i povredu, moguća (zaslužena) diskvalifikacija iz šampionata

    link: https://www.youtube.com/watch?v=WzmkhotpaRw
    kontakt na 01:35
  • Nik

    27.07.2021 19:39
    Nije Hamilton zakačio Ferštapena, nego je Ferštapen naleteo svojim zadnjim desnim točkom na Hamiltonov prednji levi. Pokušao je na silu da zadrži vođstvo i to mu se obilo o glavu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna