Autor: Bankar.me, Klix.ba

Info
31.07.2021.
16:59
Danci su najbogatiji u Evropskoj uniji, dok su Rumuni najsiromašniji, podaci su Centralne banke Danske.
  • @Sabahudin

    02.08.2021 17:32
    Vi izgleda niste kompletirali obavezno osmogodišnje obrazovanje ili ste ga kompletirali sa lošim uspehom pa danas ne znate šta znače pojmovi kao što su prosečna plata ili prosečna vrednost imovine.
    Prosečna vrednost plate je zbir svih neto plata podeljen sa njihovim brojem. Ovo samo po sebi ne predstavlja odgovor na pitanje iz članka kolika je prosečna vrednost imovine građana jer to nije isto što i prosečna plata, a Vi pride ne samo što ste pomešali platu i penziju već ste računali namerno aritmetičku sredinu jedne veoma visoke plate i jedne niže penzije i time dobili rezultat koji je smislen jedino u državi od ukupno dva stanovnika, gde jedan prima platu navedenog iznosa a drugi penziju takođe navedenog iznosa dok je za ovu državu, a naročito u poređenju sa ostalim državama Evrope što vi ovde pokušavate poredbom sa Danskom, rezultat u potpunosti besmislen.
  • Sabahudin

    01.08.2021 17:35
    Omerović
    Jorgovanka 7000 evra
    NN penzioner 200 evra
    Prosek: 3600 evra
    Kakva crna Danska!
    To je trulež, što bi rekao onaj Scheskпeer
  • Miša iz Niša

    01.08.2021 07:28
    Statistika naša dika
    Statistika naša dika što zamisli to i naslika. Verujem kada bi neki od naših statističara vršili obradu podataka da bi Mi bili najbolji i najbogatiji. Nije sve u novcu i nekretninama...
  • montipajton

    31.07.2021 17:50
    Sreća pa mi nismo u eu, potukli bi sve rekorde

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna