Autor: nova.rs, 021

Info
03.08.2021.
21:38 > 23:04
Prigovor advokata Danijele Štajnfeld na rešenje o odbačenoj krivičnoj prijavi protiv glumca Branislava Lečića, odbijen je od strane Apelacionog javnog tužlaštva, potvrđeno je za "Nova.rs".
  • Sofija

    04.08.2021 08:36
    Bruka i sramota...
  • Ilo

    04.08.2021 07:42
    E, ovo je Srbija
    Javno objaviti ko stoji iza Lečića!
  • BoraT

    04.08.2021 03:30
    Znaci samo je pitanje dana kada Lecic pristupa ili daje javnu podrsku SNS-u i AV-u. Zalosno i sramno...
  • dijasporac

    03.08.2021 23:07
    Danijela Stajnfeld je americki gradjanin i vrlo je moguce da ce posle ove odluke da tuzi drzavu Srbiju pred americkim sudom. Naravno ako se silovanje uopste i desilo, ne verujem da ce u sve da se upusta ako je lazirala svoje izjave.

    Organizacija i advokatskih kancelarija koje bi finansirale ovo sudjenje ima koliko zelite, svi oni cekaju kao zapeta puska da se ovajde o drzavu ciji su se organi ogresili prema americkim gradjanima (seca li se neko slucaja Miladina Kovacevica?). Plus je pokret #meetoo u USA ekstremno jak, niko nema hrabrosti da mu se suprostavi, odnese ga talas kao slamcicu...

    Znaci ako Danijela bude podnela tuzbu protiv drzave Srbije onda ce verovatno da je i lako dobije jer se to silovanje verovatno i desilo, Srbija ce joj morati isplatiti milionsku odstetu, platice joj i lecenje, troskove sudjenja ali izgubice i mnogo vise u moralnom smislu. Iz natpisa po novinama smo saznali da je ona godinama bila na klinickom lecenju na Columbia University i da je misljenje lekara sa tog lecenja ona bila silovana sto je bio jedan od njenih kljucnih dokaza dostavljenih srpskom tuzilastvu. OK, jasno je da srpski psihijatri ne moraju da prihvate nalaze svojih kolega iz inostranstva ali u USA tesko ce ko da se suprostavi tom nalazu sa Columbije.

    Na kraju ce sve to da se plati iz srpskog budzeta, tuzioci i lekari koji su vestacili ce da prodju bez ogrebotine a Bata Leka ce da iscekuje da li ce srpsko tuzilastvo/Vucic da pokrene sudski postupak prema njemu ili ne.
  • Ctrl

    03.08.2021 22:25
    Bravo!
  • D

    03.08.2021 22:22
    .
    Nema nam spasa. Samo je pitanje gde će biti "novi Goli otok"...
  • Remus

    03.08.2021 22:13
    Serbian reality...are you in?
    Kao iz filmova o James-u Bond-u, nacionalna DB je dala pojedinim ljudima ove zemlje mogucnost da rade sve sto pozele kao sto i oni cine od 45, prosloga veka.
    Da sam ja, kao elementarni primer marginalca, vodio onakav telefonski razgovor sa Danijelom, iz koga je sve jako jasno, verovatno bih do sada bio odbijen i na apelaciji a ne bih ni izlazio iz pritvora sve vreme.
    Mozda bi me i pustili kada bih ustvrdio da je to bilo samo elementarno lecenje ili ne bi proslo zato sto mi se prezime ne rimuje sa tim izrazom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna