Autor: Beta

Info
08.08.2021.
20:22
Francusko-japanska kompanija "Beo čista", koja upravlja deponijom u Vinči, saopštila je danas da očekuje da požar na toj deponiji bude ugašen "u naredna dva do tri dana".
  • Smrad

    09.08.2021 07:10
    Ja zivim na vracaru i svaki dan uletnjim periodima osecam isti taj smrad oko 10-11 uvece. Samo prosje oblak dimcine iz vince preko grada i tih pola sata se zatvorimo u stan i upalimo preciscav vazduha. Ovo sad je katastrofa, ali u deponiji vinca svakodnevno vec pr godina unazad pale smece. Pozar je najverovatnije nastao tako sto su ga oni, kao i svaki dan, palili. Ali im se ovaj put otelo kontroli. Pitam se samo da li "francusko-japanska" kompanija pali smece po deponijama i u svojoj zemlji? Cisto sumnjam.. ziveo sam 14 godina u inostranstvu, a proveo sam i u japanu vise meseci i nigde nisam osetio ovaj smrad niti cuo da se smece pali na deponiji, vec se zatrpava u zemlju ili reciklira u fabrikama za reciklazu. E moji japanci..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna