Autor: Beta

Info
13.08.2021.
21:56
Udruženje lekara "Ujedinjeni protiv kovida" (UPK) tražilo je danas od Kriznog štaba da se uvede obavezna vakcinacija zdravstvenih radnika i da se na vreme pripremi modalitet školskih ustanova.
  • Marko.

    14.08.2021 11:25
    Anesteziolog.
    Da su vakcine stabilne složio bi se, ali pošto imaju - 30% efikasnost za 6meseci nisam za vakcinaciju.
  • @Zvoncica

    14.08.2021 10:15
    "Slusaj ti, govori u svoje ime i ne brukaj pravoslavlje. Da bi covecanstvo opstalo neophodno je da se vakcinisemo."
    U pravu si, ako se ne vakcinišemo svi, nema šansi čovečanstvu da opstane sa samo 99% preživelog stanovništva. I ko će onda ponovo sazidati civilizaciju sa ruševina prethodne? Ko?! Lele...
  • Zvoncica

    14.08.2021 08:17
    ...
    @pravoslav
    Slusaj ti, govori u svoje ime i ne brukaj pravoslavlje. Da bi covecanstvo opstalo neophodno je da se vakcinisemo. A sta je eksperimentalno, pa sve, sam nas zivot na ovoj planeti je eksperiment za nekog uspesan za ne kog ne nazalost.
  • Jovan

    14.08.2021 03:22
    kasno
    " Da se jasno naznači pojedinac ili grupa koji će biti odgovoran/odgovorna za obolevanje i umiranje građana vakcinisanih kineskom vakcinom, ukoliko im bude uskraćena treća doza." Podrzavam. Ujedinjeni emirati i Bahrein vec mesecima daju trecu dozu fajzera onima koji su primili sinofarm i to se tamo pokazalo kao dobro. Kasno ce biti kad oni koji su dobili dve kineske preminu traziti ko je odgovoran. Mi preko 50 cekamo odobrenje za trecu.
  • Uvesti

    14.08.2021 00:29
    Obavezno vakcinisanje
    Apsolutno svima koji rade u državnom sektoru. Eto nas odmah na 80% vakcinisanih i kraj.
  • Pravoslav

    14.08.2021 00:12
    Zabrana UPK
    Ja tražim zabranu delovanja UPK, koji je samo jedan od pipaka ove hobotnice koja skuplja poena za mart 2022.
    Kon, Đerlek, i razne interesne grupacije koje je stvorilo više političko telo a ne zdravstveno da nestanu sa monitora.
    Kada autoritarnost države stane ispred šiljka vakcine, i kaže "mi odgovaramo za eventualne negativne posledice", razumljivo nakon prethodnog pregleda osobe koja to želi, neka izvrši zahvat i primeni sredstvo koje je eksprimentalno.
    Pa, biće tu parnica, rasprodana je država, moraćemo još jednu hipoteku na nju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna