Autor: Beta

Info
09.09.2021.
18:16
Posle druge runde pregovora uz posredovanje državnog miritelja ne samo da nije došlo do dogovora sa poslodavcem nego su se radnici Fijat plastika našli u još goroj situaciji nego što su bili.
  • NSoldtajmer

    10.09.2021 19:20
    Otisao Geoks, otici ce i Fijat
    Sta vise reci.......
  • Banderaš

    09.09.2021 20:44
    Korupcija/neznanje
    I pored "domaće" fabrike Fiat,vlada je za lotrebe policije,hitne pomoći,državnih službi kupila hiljade automobila za stotine miliona vozila marke Škoda,VW a domaćem Fiatu subvencije!!? Umesto da zaposli domaću proizvodnju,da novac ostane u Srbiji,nasi radnici zarađuju,naša srpska vlada finansira radnike Ceške i Nemačke ,a za domaću fabriku podiže kredit!! Da bi dala subvencije. Ni jedna normalna država to sebi ne bi učinila. I sada naravno,naši radnici nemaju posao,nemaju plate i normalno da uli fiat ivnoriše,jer ako vlada ne služi narodu zasto bi fiat mislio na srpske radnike. Lopovluk,korupcija,bezobrazluk..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna