Autor: Beta

Info
16.09.2021.
11:26 > 11:27
Procurili dokumenti pokazuju da je Fejsbuk najmanje dve godine tajio interne studije o štetnom uticaju Instagrama na tinejdžerke, dok su rukovodioci Fejsbuka u javnosti taj problem umanjivali.
  • Nemanja

    17.09.2021 15:32
    Prime Evil
    Facebook i Google su dva najveća zla koja su zadesila planetu, Korona je spram njih urasli nokat... :(
  • Čitalac

    16.09.2021 16:18
    Dok čitate ovo malo razmišljajte pa se sravnite npr. sa: Aleksadrom Makedonskim, Leonardom da Vinčijem, Mocartom, Napoleonom, Ajnštajnom, Djokovićem, bogatom i lepom komšinicom, zgodnim komšijom, zvezdom Granda - bilo s kim ko Vam imponuje. Odmah će Vam život biti lakši, dan vedriji, san lak.
  • pobogu

    16.09.2021 13:14
    Tamara: "...Zakoni treba da se menjaju i drzave treba da stite svoje gradjane, a ne samo da stite velike korporacije..."


    Tu koliziju stvara kapitalizam. Kapitalizam - DRUSTVENI sistem u kome se sve svodi na PROFIT. Drustvo - profit, teska kolizija. Pod uticajem kapitalizma smo unistili planetu, zagadili tlo, hranu, vodu, vazduh, kapitalizam je napravio da je rat zapravo profitabilan biznis, vise se ulaze u oruzje nego u medicinu, skolstvo, kulturu... Metak je vredniji od ljudskog zivota.

    Kapitalizam je izopacio coveka, a covek toga nije svestan. Kapitalizam ce unistiti ljudsku civilizaciju.
  • pera

    16.09.2021 12:49
    fejsbuk je nesto najgore sto se svetu desilo u poslednjih 20 godina
  • Tamara

    16.09.2021 12:04
    Privatna kompanija
    Fejsbuk i Instagram su privatne kompanije i nemaju zakonsku obavezu da svoja istrazivanja dele u javnosti. Ne kazem da je to u redu, medjutim, zakon je tu zakazao.
    Zakoni treba da se menjaju i drzave treba da stite svoje gradjane, a ne samo da stite velike korporacije. Takodje veliku krivicu imamo i mi sami. Ko nas tera da koristimo sve to? Niko...

    Biznis je biznis...njih tako zabole za korisnike, sve dok im profit leze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna