Autor: FoNet

Info
19.09.2021.
11:46 > 11:51
Svi mladi u Crnoj Gori koji su preminuli od korona virusa bili su nevakcinisani, saopštio je danas Institut za javno zdravlje Crne Gore.
  • bananarama

    19.09.2021 14:31
    Kaže moja komšinica da korona ne postoji, da je virus izmišljen kako bi nas Bil Gejts držao pod kontrolom. Pitam je od čega onda umiru toliki ljudu, čak i mladi. Odgovara mi da umiru od stresa i straha jer ljude nin stop kljukaju informacijama o koroni pa se ljudi uplaše i jednistavno umru. Ako joj kao ne verujem, da onda pogledam šta neki ultra giga mega doktor kaže o tome. Odem na link koji mi je poslala a "doktor" priča o ljudima gušterima, da je Tramp izvršio puč i preuzeo vlast a da Bil Gejts ne dozvoljava da info o tome ode u svet. Kaže dalje taj "doktor" da ga jure strane službe da ga ubiju jer je otkrio da je korona prevara. Jednom su ga čak i uhvatili i naterali da popije živu, ali je on eto preživeo i uspeo da im pobegne. Sada tu komšinicu izbegavam u širokom luku čim je negde vidim. Ne mogu više da slušam takve debile i retarde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna