Autor: Beta

Info
20.09.2021.
19:49
Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski potvrdila je da se na listi građana Niša kojima je odobrena kupovina stanova Gradske stambene agencije nalazi i njen zet Vedran Ivanović.
  • Milan NS

    21.09.2021 07:26
    Pa kaže:
    "Kao odgovoran političar poslala sam zahtev Agenciji za sprečavanje korupcije i ukoliko Agencija na bilo koji način kaže da sam kao gradonačelnik u sukobu interesa zet će se povući sa te pozicije, pa će ustupiti mesto nekom ko je sledeći, a ako ne, ide u legalnu kupovinu tog stana", izjavila je Sotirovski za Južne vesti.

    1. "Tuži me" je klasična retorika svake vlasti koja je pružila pipke do nasitnijih pora ovog društva, a kamoli do "Agencije za sprečavanje korupcije".
    2. Ako "ide u legalnu kupovinu stana", zašto je onda na listi za socijalna davanja? Zar na toj listi nisu osobe koje (nikada) nemaju sredstava za stan? Odakle onda njemu sad pare ako se ipak odluči za "legalnu kupovinu tog stana"?!

    Fale nama odavno svakodnevni TV dueli, ali sa pravom opozicijom i voditeljem TV emisije koji neće biti na strani vlasti
  • Lacika

    20.09.2021 22:38
    Masonka
    Jadnica svaki dan izbacuje deo svog prljavog rublja, a ima ga izgleda ohohohohoho.
  • XY

    20.09.2021 21:29
    Kakva…
    … jadnica. Ima li neki normalan gradonačelnik u ovoj Vučićevoj razvalini? A i ova izlizana prozivka Djilasa za sve radikalske, pardon snsovske lopovluke je više priča za retarde.
  • V

    20.09.2021 20:25
    Tamo je i dalje otomansko carstvo…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna