Autor: Beta

Info
21.09.2021.
19:44
Američka svemirska agencija (NASA) je saopštila da je odabrala na koji krater Meseca će spustiti istraživački rover u potrazi za ledom 2023. godine.
  • Raša metronom

    24.09.2021 21:51
    @Neša astronom
    Iz Nase su pročitali i ukapirali da su provaljeni. Eno ih, pakuju stvari i zatvaraju radnju.
  • Nesa

    21.09.2021 20:25
    Astronom
    NASA LAZE. Pre 45 godina oni su leteli sa ljudskom posadom zemlja-mesec bez problema. U nekoliko misija koje su navodno imali,doeli su kamen i rekli da tamo nema nicega osim zemlje. Kada je mesec bombardovan zvucni aparati su pokazivali ogromno odzvanjanje u mesecu sto je jedino moguce ukoliko je on prazan. Da ne duzim pisem knjigu o tome, sada sa naprednom tehnologijom putovanja i opstanka na mesecu oni salju opet masinu, zasto??? Zar se ne mogu licno uveriti? NASA-LAZE.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna