Autor: Tanjug

Info
23.09.2021.
10:31
Direktorka KBC Bežanijska kosa Marija Zdravković rekla je da se "borimo sa nečim sa čime ne bi trebalo da se borimo, jer smo imali dovoljno i vremena i vakcina, ali sada plaćamo grešku svi zajedno".
  • Nata

    24.09.2021 00:41
    I mladi umiru
    Drug mog sina, 25godina, student elektrotehnike u Nišu, je umro od Covida pre 3 dana u bolnici u Beogradu. Zdrav, snažan momak. Jako, jako strašno. Svi smo u šoku. Nije bio vakcinisan. Čuvajte se i čuvajte vaše najmilije.
  • @pismen

    23.09.2021 15:00
    Antivakseri i slicni mrzitelji nauke i lekara najgori su kad se razbole, panicno trce i gaze sve pred sobom da se docepaju lecenja. Kad dodju na lecenje, mi ih prepoznamo po nekoj ljigavoj docilnosti i poniznosti umesto obicnog ljudskog postovanja coveka prema coveku, ona nam je neprijatna, kojom pokusavaju da prikriju koliko nas mrze, koliko mrze nauku, ali koliko apsolutno nemaju nameru da prepuste prirodi i vracarama da ih spasava. I ne opamete se, kad izadju nastave isto. Losi ljudi.
  • Doktor

    23.09.2021 13:12
    Pravi psihijatar
    @Pismen
    Moj si!
    Asimptomatski, al' si moj...
    Nije ti dobro
  • Limanac

    23.09.2021 12:59
    Internet je pored mnogo pozitivnih stvari doneo i mogućnost brzog povezivanja teoretičara zavera, kao i širenje čistih laži, poluistina i propagande.

    Valjda su antivakseri svesni u kakvoj državi žive i kakva nam je zdravstvena zaštita. Pošto je verovatnije da nisu, neki će se i sami uskoro uveriti.




  • Rada

    23.09.2021 12:55
    @pismen
    A,što da bilo ko plaća nešto duplo, troduplo? Kao i rts(preko računa za struju, preko kablovske, i preko poreza koji ide u bužet).
    Tako isto i zdravstveno(preko socijalnog-obavezno je, kod privatnika- opet obavezno).
    Tvoja priča “ne pije vodu”.
    A, da dodam i bezobrazluk ti je baš takav da si stvarno neobrazovan- nemaš obraz.
    Šta si ti? Obrazi ko djonovi?
  • Александар

    23.09.2021 12:37
    Докле, бре?
    Не разумем више ову нашу "струку"...
    Колико знам и на медицини и на политичким наукама се изучава психологија, а у оквиру психологије мотивација. А ови наши "стручњаци" и политичари су од све мотивације научили застрашивање: ако се не вакцинишете умрећете, ако не носите маске умрећете, ако не гласате за нас ови други ће вас опљачкати,... Дајте мало стимуланса људима, реците за две године ће нам бити боље, следеће године у ово време бићемо милионери, на следећој олимпијади Ноле ће узети злато,..., а не само умрећемо....
    И за крај за господина @Писменог: људи овде плаћају здравствено осигурање и за то што плате треба да им се да, тако и лечење. Нико не може да забрани било коме да се лечи, иначе онда не би лечили пушаче, који такође угрожавају људе у својој околини, не би лечили гојазне пошто и они угрожавају сапутнике у лифту, не би полиција скакала у ладну Мораву да спасава самоубицу,...
  • Nevakcinisan

    23.09.2021 12:26
    @pismen
    Placam zdravstveno vec godinama koje ne koristim, a mogu evo da platim i kada se zarazim, imam novca i vise nego dovoljno pa mogu da priustim bolji krst od drvenog. Hvala na uvredi, vakcinisani su ipak visi sloj drustva, pa mogu i da vredjaju, ali ne i da argumentima bilo sta potvrde.
  • Limanac

    23.09.2021 12:25
    Internet je pored mnogo pozitivnih stvari doneo i mogućnost brzog povezivanja teoretičara zavera, kao i širenje čistih laži, poluistina i propagande.

    Valjda su antivakseri svesni u kakvoj državi žive i kakva nam je zdravstvena zaštita. Pošto je verovatnije da nisu, neki će se i sami uskoro uveriti.




  • pismen

    23.09.2021 11:47
    @nevakcinisan
    sto bi tebe neko u nesto ubedjivao? nemoj primiti vakcinu, ali lepo plati troskove lecenje ako se razbolis, moze tako?
    ako nekog zarazis, lepo plati i te troskove lecenja...
    lako je biti pametan kad neko drugi trpi posledice tvoje mudrosti.
    PS ako ne verujes u modernu medicinu ti lepo sveukupno prestani da ides kod lekara, lepo pij caj od nane ili kamilice kad se razbolis, soda-bikarbonu za malignitete, ako dozivis strujnu udar ukopaj se sam (posle rodbina treba samo da stavi drveni krst, za bolje i nisi) i to je to...
  • ?

    23.09.2021 11:33
    Znači da nevakcinisani prenose zarazu. Ajde dokaži kako asimptomatska osoba može da bude bolesna.
    Odem kod lekara i kažem da sam bolesna. On me pita šta ti je, šta te boli, imas li temperaturu,srce,pluća su normalna. Ja kažem ne, nego sam asimptomatski bolesnik.
    I šta bi takav lekar rekao?
    Napisao bi uput za psihijatriju.
    Dokle je doslo? Da ljude hoćete da napravite psihijatriskim bolesnicima.
  • Vanjuska

    23.09.2021 11:32
    ma
    Ja se samo ne slazem s misljenjem da mi svi nesto placamo. Ja ne placam nista -pazim sta radim, pazim na sebe i druge, vakcinisala sam se jos na pocetku kad su stigle vakcine. Zabole me vise i za mrtve i za bolesne, i sto se guse i sto ce biti poluzivi do kraja zivota. Trazili ste - eto vam. Necete maske, necete vakcine, necete ni ruke da operete! Ma BAS ME BRIGA! A ovaj komentar ni ne morate da objavite. I za to me bas zabole.
  • Nevakcinisan

    23.09.2021 10:48
    Procitah 14x vakcina, ali me i dalje niste ubedili da treba da je primim. Tok zarazavanja niste pratili ni kada je bilo 10 zarazenih, a tek ne pratite sada sa 7000. Ali ipak znate da je nevakcinisan preneo koronu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna