Autor: 021.rs

Info
24.09.2021.
07:30
Kopredsednica Pokreta "Jedan od pet miliona" Sofija Nedeljković dobila je rešenje Prekršajnog suda kojim joj je prethodno izrečenu novčanu kaznu preinačio u kaznu zatvora u trajanju od 10 dana.
  • TBL

    24.09.2021 11:01
    Cveće cveću ;)
  • Milos Popovic

    24.09.2021 10:08
    Sabac
    Kao stranac u N.Sadu nenamerno sam ostao duze par dana od 3 meseca. Policajac me odveo na Prekrsajni sud sve razumljivo jeste moja greska a sutkinja na prvom spratu se ponasa ko da je ona bog i batina jer mi je samo dala da platim 15.000 dinara kaznu i rekla potpisite resenje i odite da platite kaznu. Reko sam: pa valda cu prvo da procitam resenje koje ste doneli? NE. Prvo ces platiti nedam ti da citas nista. Arogantno neprofesionalno i porazavajuce da si ona dozvoli da tako razgovara sa bilo kim. Prijavio sam je precedniku suda koji me nije htio primiti nego da napisem prituzbu na njen rad. Jesam. Vrana vrani... vratio sam se platio kaznu i upozorio je; Nisam procitao resenje i to sam dodao pored potpisa. Zahtevala je od mene da sacekam da nastampa isto opet bez da ja sta dodajem. Pozvao sam partnericu koja je bila svedok da je trazila da potpisem resenje bez da ga procitam sto je moje ustavno pravo. Sve dok ovakve ne nalete na nekog da ih tamo isprebija nece prestati da se ovako bahato ponasaju. Kad sam reko idem po advokata rekla: Ajde odi ja cu ti odmah ovih 15000 prebaciti na 30 dana zatvora WOW i tad sam je prijavio i na MInistarstvo pravde i pojela macka misa. Ali znate onu staru pre ili kasnije naletice na nekoga ko ce je nauciti osnove bontona u javnim institucijama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna