Info
24.09.2021.
09:45 > 16:26
Biće zanimljivo u noći između nedelje i ponedeljka slušati vesti iz Nemačke u kojoj se održavaju izbori za Bundestag. I to za čitavu Evropsku uniju i okruženje.
  • Dragan

    24.09.2021 15:38
    Ah
    Krah evropskih fašista.U njenoj "narodnjačka koalicija Evrope" Orbav,AV,HDZ, i sve pro fašističke zemlje koje čekaju svoj yrenutak.Smetao im Gadafi zbog duge vlasti a nije im snetala senilna domaćica koja čak nije imala ni podršku već sa socijal demokratima vladala tri mandata .I moja skepa baba bi bila dibra u instituciono sređenoj državi gde svako zna šta treba da radi.Imaju i svom sastavu države (savezna republika) koje samostalno upravljaju svojim republikama a ona je samo kohezioni faktor.
  • Anonimus

    24.09.2021 14:32
    Zanimljiva analiza, prvi put u našoj štampi se ukazuje da je u Nemačkoj kreirano čak 44,8 miliona radnih mesta i da je bruto- nacionalni dohodak po glavi stanovnika, za državu od 83,4 miliona žitelja, preko 40.000 evra!
  • EvoOvako

    24.09.2021 10:00
    Nešto što bi promenilo
    Mnoge stvari u vezi nas bi bila pobeda AfD-a ili Levice, a to je nemoguće.
    I dalje će se nastaviti igre kao i do sada. I sa Rusima i sa Amerima i sa Kinezima.
    Na žalost po nas, mi nećemo u EU/EEA. I nećemo putevima kojima hode Finska, Lihtenštajn ili Danska. Mada, to nije do Germana. To je do nas, jer nas lideri ne vode u tom smeru, već u smeru Kunta Kinte plemena i u smeru nepotizma, korupcije i selektivnog sprovođenja zakona. Ali, nisu tu političari baš najkrivlji. Stari Grci su rekli da svaki narod zaslužuje svoje lidere i dokle god budemo mislili da je u redu dati lovu doktoru da spase život ili da je OK dati lovu da prođeš tehnički bez kočnica, nama biti bolje neće. Problem je u nama. Mi biramo hoćemo na izbore ili ćemo ostati kući.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna