Autor: 021.rs, nova.rs

Info
27.09.2021.
20:16
Mislim da je jedna od stvari koja se jako loše odrazila na sistem visokog obrazvanja u Srbiji je politika nezameranja, kaže odlazeća rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović.
  • Neko

    28.09.2021 06:11
    Samo kazem
    Politika nezameranja u celokupnom drustvu, a ne samo na univerzitetu, je nasa velika boljka koja nas sve puno kosta. Na taj nacin se omogucava hohstaplerima, bezobraznima i bahatima prolaznost, dok vredni i posteni ispastaju.
    Ne pise se dobro ovom drustvu jos od 45te!
  • Misa

    28.09.2021 06:08
    Stepen autonomije
    Stepen autonomije univerziteta u Srbiji se vidi po tome ko su clanovi Saveta fakulteta i univerziteta. U Nisu su smenjeni svi dekani stariji od 65 godina, u Novom Sadu nisu, razmislite i o tome.
  • Dule

    27.09.2021 22:54
    Tako je! A najveća sramota ide redovnim profesorima na fakultetima. Pozicijom redovnog profesora postajete osigurani za posao do penzije i imate lepu penziju, a umesto da tada pustite jezik i kažete sve što vam je na pameti, vi se ne zamerate i politički ste neaktivni. Totalno sramotno ponašanje profesora. Samo siromah je opravdan da kaže da ga ne interesuje politika, doktor nauka koji to kaže je kukavica i neznalica i bolje da baci sve stečene diplome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna