Autor: 021.rs

Info
28.09.2021.
11:57
Želeli bismo da čujemo od roditelja i nastavnika koji su spremni da podele svoje iskustvo sa nama kako bi doprineli aktuelnom istraživanju o bezbednosti dece i mladih tinejdžera koji koriste TikTok.
  • 1984

    01.10.2021 00:58
    Idemooo!
    Kakvo je cela civilizacija pala na ispitu svesti, integriteta, humanosti, morala, etike, estetike...
    U jednom momentu će svi i sve postati podložno apsolutnoj manipulaciji i dominaciji.
  • Лиманац

    30.09.2021 15:30
    Напомена
    Аутономна Покрајина Косово и Метохија је део Србије, не видим разлог да буде приказана засебно у анкети, и то под крњим називом.
  • kfd

    28.09.2021 14:31
    ...
    Tiktok je prepun pedofila, nemojte dozvoljavati deci da kače svoje snimke tamo.
  • Hikvision

    28.09.2021 12:07
    To sa Tiktokom ide ovako: sva vaša video kreveljenja i mrdanje guzicama se smešta na kineske servere, a onda se vaše lice prepozna na video nadzoru kineskih firmi i kineskih telefona Huawei i Xiaomi. Tako se povežu osoba, ime i mesto i to za ceo svet, a sve u Kini, zahvaljujući veštačkoj inteligenciji i sveprisutnim kamerama. Naravno, vi svojevoljno dajete podatke o svom kretanju, prijateljima i poslu koji obavljate. Još ako koristite Huawei mail klijent za pristup svom Gmailu, evo scenarija da odjednom za par godina Kina samo "isključi" ceo svet i preuzme ga za ništa. Ili da tiho ucenjuje ljude koji su rukovodioci, generali i direktori za deset godina od danas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna