Autor: Beta

Info
28.09.2021.
18:38
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev ocenio je "neprijatnim" poslednja dešavanja između Srbije i Kosova, apelujući da se "odvrate" svi koji na taj način šalju loše poruke.
  • Djuri

    28.09.2021 22:18
    Tako a?
    Jeste ,vrlo neprijatno,kada ste priznali Kosovo,pa onda kako si dosao na vlast,pa kako radis popis,pa kako oprastas dugove i kriminalne radnje stavljas u fioke za glasove i tako dalje svakako,pa kako si promenioime zemlje a za uzvrat ni eu,niti finansijska pomoc,pa teror tvojih ministara da se prelezani vakcinisu.Putevi se raspadaju,po sred autoputa punog rupa iskacu policajci sa radarima,dok pored skola divljaju motorima i autima,tu nema kontrole,totalna kaubojstina,Srbija vam dodje teski zapad,ovakva sirota.Tako da bolje cuti za Kosovo ako ti je do dobrih odnosa sa Srbijom ,koja se pokazuje prijateljska prema Severnoj Makedoniji.
    Ta ideja o ,,mini sengenu,,i otvorenim granicama je utopija sa nasim balkanskim lobanjama i agresivnim zatucanim lopovima muljatorima od politicara.Posebno na Kosovu.A hoce eu!Pa nema sanse,jos 100 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna