Autor: N1

Info
29.09.2021.
20:12 > 20:13
Suđenje u postupku Jovanjica 1 prvooptuženom Predragu Koluviji nastavljeno je danas pred Posebnim odeljenjem za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu.
  • Nebojša

    30.09.2021 07:16
    Seme
    Seme je bilo savrseno, i kao takvo je isporuceno. A onda se zbog klimatskih promena pretvorilo sa povecanim THC odnosno u kanabis je bezobrazno izraslo.
    Niko to nije. Mogao da pretpostavi.
    E OVAKO BI MOGLA DA GLASI ODBRANA A ONDA I OSLOBADJAJUCA PRESUDA.
    Ovaj sto je prodavao seme je ako je prodavao industrijsku nema veze s ovim i to se. Moglo utvrditi a mozda je samo papirologiju za pokrice radio. SVE U SVEMU, IMACE SRBIJA PLATE 900 EVRA JER SE BLIZI DAN OSLOBODJENJA KOLUVIJE I KADA CE JE LEGALIZOVATI, A ONDA NJEMU ISPLATITI ODSTETA.
    Sve je ovde nakaradno pa i nanogica za Koluviju. Narko diler tona marihuane, desetine tona marihuane sa nanogicom
  • Shamlov

    29.09.2021 22:22
    cigamarica
    Sve je to za javnost,predstava isto kao i sa Miškovićem,ajde da se manimo gluposti ništa njima sa Jovanjce neće faliti.Nego se sada policija i Žandarmerija razjurila na sve strane pa sve živo i sumnjivo zaustavljaju i provereavaju(pa čak i skidaju na sred ulice)glumeći strogoću,samo mi to zaustavljanje i pretresanje,skidanje nije jasno,šta ljudi od zakona time hoće da pokažu,silu,moć,ili ono mi možemo a vi to ne možete.....nedavno sam ušao u pekaru normalno sa maskom i svi prisutni su imali maske dok dvojica predstavnika zakona....normalno nisu imali maske...jer oni to mogu i neka im neko samo nešto kaže????ako su ih u školi učili da su svi sumnjivi ,onda smo mi građani naučili da su i oni nama isto toliko sumnjivi,sa tom razlikom što im mi ne možemo ništa a oni nas mogu .....šta im od volje samo se pitam dokle nismo svi kriminalci ali za njih izgleda jesmo,....sila i sirovina bez profesionalnosti.
  • Ivan

    29.09.2021 21:52
    Halo
    Hajde bre legalizujte, da se ne puši šiptara. Kontam da se tamo i oko toga lepo dogovaraju sada. SPC treba u korak sa vremenom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna