Autor: Beta

Info
07.10.2021.
10:18
Većini građana Srbije uskraćeno je pravo na dostojanstven rad u pogledu mogućnosti zapošljavanja, ostvarivanja prava na adekvatnu zaradu i zaštitu u slučaju nezaposlenosti.
  • Moj stav

    07.10.2021 16:35
    /
    Nešto se setih Vucicevih reci radnom narodu : " nemam godišnji odmor a i dosadno mi da 5 dana provedem na moru".! Neko ko nema 1dan radnog staza u privredi se tako obraca nasim rudarima, zemljoradnicima, radnicima na gradilistima i u kineskim fabrikama, medicinskim radnicima itd. Ako cemo o dostojanstvu radnika ove zemlje , onda je jasno ko ih ponižava svojom arogancijom , dok sedi i pola dana se "ispoveda" pred omiljenim mu kamerama. Takvima ni ne treba odmor jer se nemaju gde ni umoriti.
  • spasilac

    07.10.2021 14:59
    spasilac
    Treba otpustiti 500.000 iz javnog sektora, i te pare preusmeriti u privredu, i za plate onih koji rade i proizvode nesto. I Srbija ce opstati, sve ostalo vodi ka 0 stanovnika za 20 god. Gde ima za ovo da se glasa, ja cu glasati
  • S

    07.10.2021 13:53
    koliko dana...
    ...nedeljno se radi u privatnom sektoru? Koliko dana godisnjeg odmora imaju?Da ne spominjem pauze i trajanje radnog vremena... nema u Srbiji "dostojanstvenog rada" odavno.
  • S

    07.10.2021 13:01
    S
    Šta ste glasali i podržavali za kafu i tri crvene to i gkedajte! Ovde je jedino narod kriv za sve štomu se dešava jer političari su tu da lažu i kradu! Narod je kriv i niko više...ja bih vas još više ponižavao i tlačio jer vam to odgovara! Daje suprotno,odavno bi oterali ovu sektu!
  • G

    07.10.2021 12:44
    G
    Ovde nepostoji ni dostojanstvo ni rad! Samo belo robje koji su sami gradjani prihvatili! E sada kada su uvidelu u stasu se pretvorili.....? Kasno jeeeee
  • Radnik

    07.10.2021 11:55
    ,,...pravo na novčanu naknadu ne ostvaruje 93 odsto nezaposlenih koji su prijavljeni službi za zapošljavanje.." samo iznosite podatke a šta ćete konkretno da uradite. Ta vaša demokratija nije donela ništa dobro radnicima, otpustili ste sve one koji su stvorili ta preduzeća, sve ste prodali i uz mizerne otpremnine isterali radnike na ulicu. Za radnike od 50+ niko ne nudi posao a do penzije im treba više od 10 godina, ali koga briga za to. I ovi sa NSZ presipaju iz šupljeg u prazno, totalno nepotrebna služba u kojoj su zaposleni politički podobni kao uostalom i u svim državnim službama. Mladi odlaze a mi koji ostajemo čemu da se nadamo? Ako preživimo do penzije ko zna da li će je biti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna