Autor: Danas, 021

Info
15.10.2021.
08:39 > 09:16
Stručnjak za reproduktivnu medicinu Milan Milenković izjavio je da je do sada prikupljeno dovoljno podataka koji pokazuju da vakcina protiv koronavirusa nije štetna za trudnoću.
  • Goga

    15.10.2021 14:43
    Ko garantuje?
    Dr. Milenkoviću, da li Vi ili neko iz stručnog tima Kriznog štaba garantuje tu bezbrdnost lično i pismeno?
    Hajde da budemo pravno i zdravstveno sigurni u te tvrdnje.
    Hvala.
  • Pobegulja

    15.10.2021 14:10
    Eee
    Problem u ovom sistemu su PROTOKOLI koje lekar MORA da prati i poštuje. U suprotnom gubi licencu i pravo na rad. To je tako već neko vreme, samo se u ovoj situaciji pokazuje dramatičnije. Dakle nije više važno ni obrazovanje ni iskustvo pojedinog stručnjaka tj lekara, nego naređenje koje dolazi sa vrha. Sa druge strane o reakcijama na vakcinu se ne govori. One ipak postoje. Koga ćemo na Sud časti zbog toga što nas nije informisao o tom? Ko će da plati odštetu ili troškove lečenja ako mi se nešto zakomplikuje? Vakcina nije obavezna, ali je ova tiranija takva kao da jeste. Ne kažem da ne treba. Naprotiv. Ali postoje izuzeci, posebno deca, gde bi pedijatar morao dobro da razmisli i proceni. Ono što je takođe značajno, a zapravo se gura ispod tepiha...koja je to vakcina odobrena za decu? Samo je jedna...
  • daj dokaze

    15.10.2021 10:21
    Baš će neko da ti veruje na reč.
  • khm

    15.10.2021 09:28
    Za trudnoću ili za dete pošto to nije isto.
    Nije li lek za trudničku mučninu izazvao deformitete ekstremiteta kod desetine hiljada dece.
    Drugi problem je problem odgovornosti. Ko je odgovoran ako se ipak ispostavi drugačije? Dr Milenković sigurno neće biti. Svako bira za sebe i svako je odgovoran za sebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna