Autor: 021.rs, Tanjug

Info
18.10.2021.
21:30
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su danas dve osobe osumnjičene za ubistva Nikole Mitića i Zdravka Radojevića.
  • Leba i limunade

    19.10.2021 09:22
    Psihocop
    Nemojte da se igramo

    Ti isti policajci nažalost mafijaju u slobodno vreme, nama treba svima terapija, napaćeb smo narod a niko neće da prizna.

    Nema 5 poštenih ljudi u toj policiji.

    Jadna je zemlja sa ovom bagrom na vlasti a i ovakvim narodom.
  • Dragan

    19.10.2021 08:50
    Ah
    Glavni bos ,poslodavac na vlasti.Ovi su izvršitelji koje je neko plaćao i štitio. Njihova imena ćemo saznati nadajmo se kod neke druge vlasti.Isti koji su finansirali ubistva dva predsednika Srbije Stambolića,Đinđića.
  • mili

    19.10.2021 08:26
    'leba i igara
    Sprdnja za tupavu naciju farme i zadruge, i ostalih monstruoznosti.....
  • Advokat

    19.10.2021 07:53
    Razliciti arsini
    Ocigledno da ce se jos puno toga otkriti, vazno je da istraga obuhvati i one sitne koji su kupovali cigare Belivuku. Posebno je vazna detaljna cistka oko Dijane Hrkalovic, jer je ocigledno taj generator proizveo ovako veliko zlo u Srbiji. Nije na odmet otvoriti pitanje, saradnje policije i kriminalaca u drugim gradovima, jer je stvar uzela maha. UKP je ta koja sada mora osvetlati obraz bolicije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna