Autor: Politika

Info
23.10.2021.
09:25 > 09:29
Osumnjičeni G. Dž. priznao je na saslušanju da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca i da je u dugom vremenskom periodu pripremao likvidaciju svog bliskog rođaka, piše Politika.
  • ha

    24.10.2021 10:53
    Meni je sasvim jasno da postoje dovoljno nemoralni ljudi koji ce ubiti za novac, ima ih jako mnogo, vise me fascinira da postoje toliko glupi da pomisle da za ovakvo nesto nece biti uhvaceni.
  • Novka

    23.10.2021 13:44
    Već vidjeno
    Ponoviću:ko nije čitao Nečista krv,pisca Bore Stanković,nemože da razume južnjački mentalitet.Ko je pročitao makar delić mu je jasan.
  • Policajac na zadatku

    23.10.2021 13:05
    Takav je sastav policijskih i vojnih struktura 80%.
  • Banderaš

    23.10.2021 10:38
    Ološ
    Ubica i pomagači su pripadnici bezbednosnih struktura ove države(MUP=policija+vatrogasci.. ),ljudski odpad protiv čijeg delovanja se država treba boriti,a istina je da taj ološ čini bezbednosnu strukturu srbije koja je ubila predsednika(Stambolić),predsednikovu ćerku(Bojana Stambolić),premijera srbije(Đinđić),Dadu Vujasinović,Ćuruviju,i druge novinare,otimali Miškovića,Beka,Babovića,pokušali ubiti Vuka Draškovića,prodaju naše bebe iz porodilišta,uzgajaju i trguju drogom,oružjem,drogom,ljudima,kockom,ucenjuju,reketiraju,prete,muče,tuku građane zato što nisu pog građanskom,civilnom kontrolom i ako neko misli da je dovoljno skloniti vučića,šešelja i njima slični ološ-taj se grdno vara. Ovde se mora sistem izvrnuti,otvoriti dosijeji Udbe,uvesti građanska kontrola i stvoriti uslovi za pristojan život naše dece.
  • M

    23.10.2021 10:02
    M
    I šta sada? Nestade cela porodica,počiniocima po 40 godina robije i....? Ovo nije rešenje za ovakve gnusne zločine sem smrtne kazne! Počinioci će idalje živeti i mi ćemo ih hraniti od naših para ja lično nebih daim dam ni lek a ne nešto više!
  • M

    23.10.2021 10:02
    M
    I šta sada? Nestade cela porodica,počiniocima po 40 godina robije i....? Ovo nije rešenje za ovakve gnusne zločine sem smrtne kazne! Počinioci će idalje živeti i mi ćemo ih hraniti od naših para ja lično nebih daim dam ni lek a ne nešto više!
  • Posten

    23.10.2021 10:00
    Covjek
    Nije ni svjestan kakvih sve "likova bolesnih i bez morala postoji oko nas"..Mene cudi sto ovaj narod na rubu gladi..koji jedva prezivljava cak ako prima "platu"..niti bi ukrao niti mrava zgazio..Hvala Bogu da je tako..da nije ..mozda bi netko pravdu uzeo u svoje ruke pa POREZ LOPOVIMA NAPLATIO

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna