Autor: Beta

Info
25.10.2021.
13:54 > 13:13
Narodna stranka pitala je gradonačelnika Zrenjanina Simu Salapuru zbog čega je kineskoj fabrici Feitiansuje iz Perleza dozvoljeno da proširi kapacitet prijemnog skladišta.
  • igor_t

    26.10.2021 09:12
    Zato sto nas brat SI Dji Ping Pong ili kako se vec zove, posalje 3 respiratora i 2 doktora.
    A kada treba malo se podmaze banda na valsti i sve moze.
    Kad kazes nekom glasali ste, uzivajete i gledajte, ne razumeju, iako se evo ispred nosa desavalju ovakve stvari.
  • Perlezan

    25.10.2021 18:14
    Dovodi se prljava kineska industrija na vojvodjansku plodnu i rodnu zemlju!Bruka i sramota od drzave!!
  • Банатмен

    25.10.2021 15:59
    Саламура
    "најмање проблема са животном средином има тамо где се ништа не гради и не ради"
    Ругање становништву је лоша навика лоше васпитаних. За преваспитавање касно је. Можеш како хоћеш али не докле хоћеш.
  • NKNS

    25.10.2021 14:52
    Zato sto postajemo kineska kolonija. Skoro svi evropski narodi na Kinu gledaju se sve vecim negodovanjem zbog njihovog zagadjivanja, krsenja ljudskih prava i naravno ove pandemije sto je potekla iz Kine, jedino mi moramo da budemo veciti kontrasi i da im se bacamo u zagrljaj. Kina ce nas bez ikakvih problema uvuci u duznicko ropstvo a vlast koja nas svesno uvlaci u podanicki odnos prema njima ih predstavlja kao neku bracu. Prosecni Srbin nazalost stvarno misli da je propast Zapada blizu, da ce Kina i Rusija uspostaviti hegemoniju nad celim svetom a onda cemo mi kao njihovi lojalni pioni biti glavni baja u kraju i vratiti svima milo za drago. Prosecni Srbin takodje voli Kinu zato sto ugnjetava svoje muslimane, tamo vlada cvrsta ruka koju Srbin toliko voli a kao bonus dodje i jako niska ekoloska svest koja da se ne lazemo je itekako srpska odlika.
  • Sosa iz Banata

    25.10.2021 14:34
    resursi
    Zato što smo kolonija. Druge države se bore da povećaju površine pod plodnim zemljištem a kod nas " investitori" uz saradnju ove nakaradne vlasti uništavaju plodno zemljište. lepo neko reče kolonija prljavih investitora i franšiza stranih banaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna