Autor: FoNet

Info
25.10.2021.
12:42 > 12:39
Nema razloga za slavodobitno nazivanje ovogodišnjeg izveštaja EK najboljim do sada, ocenio je predsednik UO Centra za evropske politike i član Savetodavne grupe "Balkan u Evropi" Srđan Majstorović.
  • .

    25.10.2021 12:52
    Sve više se čini da interes EU i našeg režima je da se stvari ne menjaju na bolje nego da čitav region tapka u mestu, pravi korake unazad i koji korak unapred kako bi se prijem u EU maksimalno usporio i odložio.

    Ovaj režim ne samo da je uspeo da nametne "kulturu" neodgovornosti - nema više odgovaranja ni za šta, ni za jednu aferu i skandal se ne odgovara, nego je uspeo i da unormali to što je već 2021. a mi ni blizu EU.
    Niko se više i ne uzbuđuje zbog toga, vlada ne pada zbog toga... nikom ništa.

    Tek kad narod shvati da mu je bolje samo u priči, a ne u stvarnosti, ima šanse da se nešto promeni, mada i ako ikad uđemo u EU, bićemo odmetnik kao sad Mađarska ili Poljska, samo puno siromašniji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna