Autor: Politika

Info
27.10.2021.
08:43 > 14:36
Projekat edukacije školskog kadra o važnosti imunizacije počinje sledeće nedelje sastankom načelnika školskih uprava sa dr Predragom Konom.
  • Prosvetar

    27.10.2021 22:23
    Veći %
    U školi u kojoj sam zaposlen, vakcinisano je preko 90% zaposlenih, kako su se kolege izjasnile. U razgovoru sa kolegama iz drugih škola, zaključujem da je većina vakcinisana. Ova priča liči više na političku propagandu ili neku drugu nameru ministarstva, nego na stvarnu potrebu za edukacijom. Na prste se mogu nabrojati nevakcinisani u školi u kojoj radim. Mislim da je prosveta od svih javnih oblasti ima najveći obuhvat vakcinacijom i da su ovi podaci namešteni. Moguće je da ovim putem pokušavaju da impresioniraju i nagovaraju tinejdžere na vakcinaciju, možda obećaju prolaz na fakultete s propusnicom.
  • Bundevina Semenka

    27.10.2021 20:49
    Zanimljivo
    Nisam očekivala da je u prosveti prosečan broj vakcinisanih. Iako za kolektivni imunitet nema mnogo nade zbog delta soja, i dalje je malo razočaravajuće. Nadam se samo da je više znak lenjosti i sebičnosti, nego nerazumevanja vakcinacije. O razumevanju posledica po druge ne vredi mnogo pričati već dugo, verovatno od samog početka pandemije.
  • XYZž

    27.10.2021 17:07
    Nešto mi sve liči da će ove "debate" i " tribine" ličiti na konferencije za štampu, gde se prosvetarima obraća svevišnji drKon, odgovara sat vremena na jedno, unapred pripremljeno pitanje i to vam je, gospodo, to.
    Ah da, uz zaključak da treba da se svi vakcinišu.
    Koliku li će dnevnicu doktor dobiti za te " stručne" seminare?
  • 9

    27.10.2021 16:21
    Zar će
    prosvetare sa fakultetom edukovati opančari i
    stranački poslušnici sa sega - mega diplomama?
    Molim da se ne naljute pravi opančari.
  • Prosvetni

    27.10.2021 16:06
    Radnik
    E samo njega čekam da me "prosvetli i prosveti". Za proteklih dvadeset meseci dobila sam od škole 4 krpene maske, nijedno testiranje, rad u dve smene, koronu, rad on line svojim sredstvima (laptop, telefon,...). Sada će meni jedan kon (namerno malim slovom) da objasni vakcinu. Što me niste čuvali kada je trebalo? Što me niste platili kako je trebalo (da mogu da kupim vitamine, voće, idem na odmor)? Učestvovali smo na kvazi takmičenjima, kvazi seminarima,... SRAM VAS BILO

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna