Autor: nova.rs

Info
03.11.2021.
16:55
Na današnjoj sednici Vlade Srbije smenjen je v.d. direktora Agencije za zaštitu životne sredine Filip Radović.
  • Pa-Pa-Paranoja

    03.11.2021 21:13
    ODLIČAN primer!
    Ovaj čovek, to kako ova vlada i ovaj režim "izdržavanog lica" tretiraju ovu funkciju u celom kontekstu ucenjenih v.d. funkcija na svim pozicijama, očigledno povećanog zagađenja zbog kog i bez korone strada puno stanovnika ove države i na kraju ali ne najmanje bitno- kroz prizmu Beograda kao NAJZAGAĐENIJEG glavnog grada NA SVETU, pa plus afere Ziđin, Linglong i Rio Tinto- to je najbolja slika na koji način i gde nas vodi prvorođeni.
    Na stranu sve zastave, srpski svet i sva ostala .... , sve ostale priče koje oni kreiraju- ovaj izdvojen primer je dovoljan da nam razbistri sliku, da jasno vidimo te da se zapitamo da li treba da opet glasamo za SNS ili da ne izađemo na glasanje "jer su svi isti".
    Ključan je princip smenjivosti vlasti kog u ovom UDBAškom okruženju još nismo svesni, još ne kapiramo koliko smo svi mi kao pojedinci zapravo - moćni!
  • ns

    03.11.2021 19:59
    lice ove vlasti, pod tepih, linija manjeg otpora, kao svojevremeno sa aflatoksinom u mleku, a narod beee bee beeee
  • A3

    03.11.2021 19:54
    Zna se kako to ide
    Radoviću je istekao rok upotrebe. Naći ćemu novo radno mesto ako je bio poslušan i izbegavao da se meša u svoj posao (nešto kao muški Dolovac).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna