Autor: 021.rs

Info
09.11.2021.
13:28
Pošta Srbije najavila je da će u četvrtak, 11. novembra na državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu, raditi 39 dežurnih pošta u Srbiji, i to u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Кragujevcu.
  • Rade

    09.11.2021 14:42
    Državni praznik
    Kakav je to državni praznik kad ga ni sama država ne poštuje. Da li su ti radnici koji rade u tim poštama državljani Srbije, da li i oni imaju porodice sa kojima bi trebali biti za praznik, da li će im taj rad biti dodatno plaćen... Zar smo stvarno toliki tigar da ni praznikom ne možemo bez pošte, otvorenih prodavnica i tržnih centara. Ozbiljne države poštuju svoje praznike i građane

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna