Autor: Tanjug

Info
18.11.2021.
08:00
Nijedna privatna laboratorija nema dozvolu za proveru antitela posle preležane korone da bi se prihvatili ti rezulate pa onda ni nadležni u Evropi, rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.
  • 9

    18.11.2021 15:33
    Nemci su saopštili
    još prošle nedelje , Danci takođe ,objavite ako smete.
    Krije li se nešto možda ? I zbog čega građani iz
    svog buđelarane smeju da znaju koliko anti-tela
    imaju? Ako im treba za putovanje neka ih oleši
    država, to je u redu, i drugi rade tako .
    Zar nije državi u interesu da uzme PDV od
    svake analize sa fiskala?
  • Petar

    18.11.2021 10:29
    Hobotnica
    Privatnici u Srbiji, projektuju bolnicu, izgrade bolicu, opreme bolnicu, obuce zdravstve radnike da rade na novoj opremi, snabdevaju tu ustanovu sa repro materijalo... . Jedino sto ne mogu a to je da imaju dozvolu za rad. Malo vam je mozda ovaj primer banalan ali je tako. Dozvole se ne izdaju iz politcki sebicnih razloga a ne zbog zastite zdravlja nacije, jer zdravlje nije primarno vec je primaran profit.
  • Mile

    18.11.2021 10:22
    Kakav lik
    Zar je to za pohvalu kad nikome ne das dozvolu? Ili ti nisi normalan ili su te ustanove nepouzdane, sto znaci treba ih zatvoriti.
  • Dragan

    18.11.2021 09:34
    Ah
    Pazite ovo "Institut za nuklearnu energiju" ima laboratoriju a desetine medicinskih instituta nema ni sijalicu a mnoge su zatvorene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna