Autor: Euronews Srbija

Info
18.11.2021.
09:46
Snimak dece koja zagrljena pevaju pesmu peveča Gorana Ivanovića Gocija "Vakcina", koja propagira antivakserske stavove, ali ima i eksplicitan tekst, uzbunio je javnost u regionu.
  • A

    18.11.2021 15:42
    Ovi
    Što rolaju i puše na IDJtv??
    O čemu vi to? Pa šta se sve pušta na tv-u, ovo dođe ko dečija pesmica
  • Didaskalije

    18.11.2021 14:38
    Ajde realno-šta je ovde antivakserski?
    Tekst pesme ismeva ženu koja ne veruje u opšte poznato (kovid), i umsto vakcine prima nešto drugo.
    E sad, koliko je to primereno pevati pred decom je druga tematika. Ako ćemo i tu realno: i nije baš, ali za ovo podneblje nije ni smak sveta. U duhu je nekih ruralnijih područja gde ta deca i odrastaju. Nije baš za ocekivati da imaju manire i shvatanja kao deca iz Kopenhagena, na primer.
    Ali ovo antivakserski nije samo po sebi. Mi našim tumačenjima učinimo da bude. I to vam kažem ja koji sam primio 3 doze, i ne slušam Gocija i sličnu muziku. Ali se trudim da budem objektivan, probajte i vi.
  • .

    18.11.2021 12:31
    Šokantno sa više aspekata.

    @Лиманац, pa dobro, šta smo rekli - pravac na Kosovo pa tamo srbuj.
  • Лиманац

    18.11.2021 11:11
    Ко пева — зло не мисли
    Гоци не заступа ставове против цепљења, уосталом, и сам је позивао људе да се цепе. Текст песме нема везе са ставаовима које неко заступа јер би, по тој логици, велики број певача био сматран за поборнике блуда, неморала и дрогирања.
  • Svako ko sluša

    18.11.2021 11:04
    Gocija i takvu seljanu
    Treba da se pogleda u ogledalo i zapita da li je normalan...
  • Dejan

    18.11.2021 10:31
    i juu
    Ozbiljna bolest mozga-patologija, koje je presla u neku vrstu refleksa ! Ovaj sto pjeva-zapeva ove glupsti ocigledno je da radi sta smu sluzba naredi, samo mu pratite redosled pjesmica i kako je islo pelcovanje, pametnome dovoljno. Umobolan je onak ko ovo podrzava !!!
  • Hvala

    18.11.2021 10:28
    Hvala
    Bolje i to da slusaju nego RASTU, BUBA KORELI...
  • Djuri

    18.11.2021 10:23
    Neprimereno
    Svasta je neprimereno,ali uhvatili ste se za antivakcinastvo,a pesma prakticno ismeva antivakcinastvo.Porediti nekog ko odbija vakcinu sa ubistvom !?!(neki imaju opravdan strah zbog zdravstvenog stanja i predhodnog iskustva)ne da je neukusno vec je diskriminatorski nepodnosljivo.
    Neprimanjem vakcine rizikujes mogucnost vece sanse ozbiljnog oboljenja,tako za sada tvrde.Sam Kon je priznao da bolest mora prokruziti sve!Ova vasa osuda ,,Gare,, je isto neprimerena.
  • g pen

    18.11.2021 10:22
    Zato su mladi kreteni. Nego, sluzba je dobro isprala mozgove jer slusaju turbofolk koji slusaju njihovi roditelji. Nikada deca nisu slusala ono sto slusaju matori. Strasno.
  • Miroslav S

    18.11.2021 10:18
    Brkovi od vedooki krema
    U odnosu na farmu, parove, grand... ovo je kao kap u okeanu. Zasto psiholozi, javnost, mediji ne vrse pritisak da se to djubre ukloni sa tv ekrana? Hocemo obrazovanu i vaspitanu decu, a nudimo im sodomu i gomoru za uzor. E pa ne ide, kako sejes tako i zanjes.

    A upiranjem prstom na ovaj dogadjaj pored svega gore navedenog deci dajemo primer i da je lepo biti licemeran, dvolican i da je ok od mrava praviti slona, a praviti se da slona i ne primecujemo.

    Nije toliko problem Gara, nego drustvo koje nema bolje da ponudi od toga.
  • Sho

    18.11.2021 10:12
    Uce djecu pravim vrijednostima! Bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna