Autor: Beta

Info
20.11.2021.
21:51
Agencija Asošiejted pres (AP) objavila je reportažu o teškim uslovima života vijetnamskih radnika na gradilištu kineske kompanije Linglong kod Zrenjanina.
  • Pa-Pa-Paranoja

    21.11.2021 10:24
    Arogantni prodani polusvet
    Ljudi, oni stalno izmišljaju, kreiraju, objavljuju i reklamiraju afere, izazivaju sukobe, prave zabavu za polusvet a sve da bi nam skrenuli pažnju sa toga da su naseli, da su u svojoj arogantnoj alavosti i nezasitosti progutani od strane svetskih moćnika, postali njihove marionete i krčme ovu prelepu zemlju, zadužuju se, uvoze prljave tehnologije, prave robovlasničke fabrike i teraju odavde naše mlade bisere koji bi trebali da nas vode!
  • /

    21.11.2021 09:58
    /
    @Ns 49
    koliko vidim tek cetnici nisu u stanju ista napraviti.
    pokrali su i masine pa nemaju sa cime.

  • Zoran011

    21.11.2021 09:42
    ...
    Majmun je ušao u tenk.
  • isplativa fabrika

    21.11.2021 09:17
    rekonstrukcija
    Danas je lakše napraviti fabriku nego naći tržište za njene proizvode...
    E to je nešto što pojedini nikako ne mogu da shvate.
  • Jeni

    21.11.2021 07:39
    Kad neko ne zna ništa o upravljanju države najlakše mu je da uzme kredit i nešto, kobojagi, gradi. Umesto da su se revitalizovale neke isplative fabrike i uposlili naši ljudi. Uništili su i velike kombinate hrane, izvore vode...
  • Banderaš

    21.11.2021 07:24
    Ološ
    "Neka bude,što biti ne može",sama rečenica odaje put srpkog nestanka.Malo su nas bombardovali,pa ništa nismo naučili o ponašanju i pristojnosti.Neverovatno je koliko srbija uporno želi probleme,deluje mazohistički i bez bombardovanja,razvaljivanja i problema ne može da postoji kao normalna,uređena demokratska država i da razmišlja o svom narodu i svojoj budućnosti na jedan realan,pošten,prihvatljiv način.
  • Ns 49

    21.11.2021 04:41
    Kad sam video da kopaju iznad Paragova i prave tunel kroz Frušku goru pomislio sam da ovo ni autonomaši nisu uspeli da urade u svojoj najvećoj snazi a Kinezi uspevaju. Eto neka im neka kopaju pa će i napraviti.
    Uskoro će krenuti i gradnja četvrtog dunavskog mosta Telep - Sremska Kamenica a i tog velikog petog za Fruškogorski koridor. To nam niko nikada nebi izgradio pa ni taj Zapad što nam svašta priča i obećava.
  • Nebojša Berak

    21.11.2021 04:03
    Ne primereno
    Davati Srbiji ovoliki znacaj je krajnje ne primereno. Da je tekst istinit i da ima ikakvog osnova uzeli bi se zvanicni podaci o investicijama preduzeca ili banaka NR KINE u svaju od zemalja Evrope i tu bi se jasno videlo da je Nemacka na prvom meatu ubedljivo i da Švedska nije ni blizu (prodali Volvo nacionalni brend izmedju ostalog) a Srbija je daleko od toga da spada u sredinu a kamoki da je videca i da je Trojanski konj.
    Zapad sada placa cenu svoje pohlepe i skupo ce je platiti.
  • Nidza

    21.11.2021 01:46
    Imamo Kinu i Rusiju iza ledja i gomilu kineskih i nemackih fabrika u zemlji, ne moze nam apsolutno niko nista. Tek cemo postati toga svesni u vremenu pred nama. Jedino treba malo efikasnije iseljavati ove preostale stetocine i budaletine.
  • Лиманац

    20.11.2021 23:26
    Да се подсетимо...
    Агенција „Асошијетед прес” („АП”) самопроглашење независности АП Косова и Метохије сматра легитимним. Толико о њиховој објективности.
  • V

    20.11.2021 23:12
    Zapadne firme su po Latino Americi i Africi sve radile transparentno pogotovo su brinule o radnicima i okolini.

    Rio Tinto je najbolji primer kako se te zapadne firme ponasaju kada negde nanjuse novac!
  • Dejan

    20.11.2021 22:18
    Pos'o
    Ta pruga ce biti gadan trojanac za evropu a mi nismo ni svesni sta ce sve da pogasi po srbistanu od proizvodnje raznih proizvoda, kad se to desi onda cemo da kukamo a do tad je ,,dobro je da se nesto gradi,, ! Kukali ste na kineski beli luk i pasulj, to je bio probni balon za pocetak,kad krene ostala roba,sve ce svesti na trgovinu !!!
  • /

    20.11.2021 22:13
    /
    to je sve nagovestaj onoga sta vlast precutkuje kao i 90-ih: sankcije

    i tada je kina surovala sa vlascu a inflacija je isto ovako pocinjala.
    obzirom na pretnje dodiku ocekujte barikade oko banjaluke kao i onda oko knina. isto su trazili otcepljenje i spajanje sa srbijom kao i dodik.

    sve se ponavlja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna