Autor: Beta

Info
23.11.2021.
13:01
Advokat Miloš Janković izjavio je da su se predložene izmene Zakona o eksproprijaciji našle pred poslanicima "po ustaljenom maniru" bez prethodne javne rasprave i stručne analize njegovih posledica.
  • XY

    23.11.2021 14:44
    Dakle, potencijalni…
    … referendum o nezavisnosti Vojvodine može izglasati većina u mom kućnom savetu? Kakvi su ovo drumski razbojnici, to Svet još nije video.
  • krle

    23.11.2021 14:43
    cvrle
    Ma kakav izlazak na ulice, ko je još izašao na ulice, svi pričaju o izlasku na ulice i motkama i motikama, u EU kada ljudima pukne film zbog nečega odmah sevaju ulice i sve vesti o tome, ovde se piše o tome u nepregled, svi su za borbu online, nesmu ni peticije da potpišu, "novosađani" će izaći na ulice sa motkama, ne dođu ni na Štrand dok ne bude 40C napolju, koncert neki kada je stoje skrštenih ruku i njišu se kao da se samo sviraju serenade, jaoj deder ćopi me po tamburi da se osvestim, nisam pao sa basamaga
  • Imre

    23.11.2021 14:30
    Cutolozi u SNS
    Gradjani mnogih vojvodjamnskih M.Z. Nisu u stanju niti imaju volje da se pobune protiv SNS politike u mnogim problemima u zivotu tih zajednica.Kad nemogu to gde bi kvalitet zivota poboljsali,kako da stanu u odbaranu Jadra 200 km udaljenog od njih.Saveti mesnih zajednica su pod kontrolom opstinskih vlasti isto kao skupstina od vlade i predsednika.Danas u 90% MZ svi njeni clanovi su clanovi SNS uz sitno sopstvene interese,gde im je uloga da cute na probleme uvlaceci glavu u ramena uz sirenje ruku.
  • Bora

    23.11.2021 14:19
    Sit gladnome ne veruje
    Nemamo more kao CG da budemo ekoloska drzava I bavimo se izdavanjem lezaljki. Gladan narod hoce posao I fabrike, a siti gledaju da im bude cist potok ispred kuce.
  • Milan NS

    23.11.2021 13:43
    Ako sam dobro razumeo
    imamo 2 rešenja krize:

    1. Izađemo na izbore i izglasamo neke druge koji će nas spasiti ove bede
    ili
    2. Izađemo na ulicu pa ko koga

    Kuknjava preko neta, žalbe upućene institucijama i pojavljivanje na TV nisu i neće doprineti boljitku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna