Autor: N1

Info
27.11.2021.
07:19 > 07:20
Inicijativa za socijalna i ekonomska prava A 11 saopštila je da su dobili informaciju da je kompanija Linglong pojedinim radnicima iz Vijetnama ponovo uzela pasoše.
  • Toza

    27.11.2021 10:28
    bezobrazluk
    Ocigledno se neko zaigrao u tom Linglongu, ne obaziruci se na uznemirenje javnosti, reakciju medija i drzavnih organa. Dali su se oni postavili kao drzava u drzavi ili je nesto opasnije posredi? Krajnje je vreme da Srbija odgovori na ovakve postupke. Sada ispada da se na Ruske firme u Srbiji zakon striktno primenjuje dok na Kineske se zakon ne odnosi. Losu poruku saljemo nasim partnerima koji imaju razumevanja za nasu situaciju i svesrdno nam izlaze u susret.
  • Markovski N.

    27.11.2021 09:27
    A Zrenjanci u kafiće i kladion
    A Zrenjaninci ćute zaliveni ko fikus i čekaju da neko iz Prokuplja i Vranja i Pirota dođe i bori se za njih.I neka slučajno ne zaborave da kažu kad su dobili ispravnu pijaću vodu.Kome pričati?Kome objašnjavati da sutradan svaka vlast kada vidi totalno izgubljen narod da će tako i sa njihovom decom raditi.I sa građanima Srbije ne sa strancima.

    A da li je možda neko u Zrenjaninu pomislio zašto radi za 300 eura plate 20 godina unazad?Zato što normalan investitor iz Evrope i sveta koji plaća radnike 1000+ eura kada vidi da nepostoji država i da je narod spreman sve da trpi i ćuti i da se ponižava da radi za afričke plate u centru Evrope ide dalje u državama gde POSTOJE DRŽAVE.I gde narod ima dostojanstva.

    Ali opet kome to pričati?Narodu u Srbiji?

    Da li je narod Zrenjanina svestan da u zadnjih 10 i više godina stotine investitora je izrazilo želju da investira u Zrenjanin sa platom od 1000+ eura i to za fizikalce.Znate koji su odgovor dobili od opštinskih vlasti"Pa ako im damo 1000+ eura plate ko će ostati da nas glasa onda...".I ljudi investirali u Bugarskoj,Rumuniji,Mađarskoj,Grčkoj,Sloveniji,Hrvatskoj..

    Zrenjaninci i dalje čekaju pijaću vodu 20 i kusur godina nakon pokradenih desetine miliona eura za postrojenja za prečišćavanje vode.

    Kad bih stavio štand u centru Zrenjanina i pozvao građane Zrenjanina za reviziju svega što opštinska vlast radi prema narodu Zrenjanina šta mislite koliko građana Zrenjanina bi mi prišlo u narednih 30 dana da pita uopšte šta ja radim tu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna