Autor: Beta

Info
28.11.2021.
16:23
Otvorena građanska platforma "Akcija", Zajedno za Srbiju, Ekološki ustanak i Ne davimo Beograd zahtevaju hitno ukidanje pritvora čoveku koji je juče u Šapcu sprečio da bager pogazi građane.
  • Nisam shvatila odmah

    28.11.2021 18:03
    @Srbislav
    Prvo sam mislila da ste ozbiljni, ali kada sam videla visak v u protestujte, bilo mi je jasno da se sa njima sprdate! Tako oni govore! U pravu ste, moglo bi po njima i na Uscu, recimo! Ma pustite ih, ne vredi sa njima humorom, nemaju oni taj osecaj! Da! A opet, kada bismo isli pred tu njihovu Skupstinu, nesto bi smislili! Bilo bi - hocemo i mi! U svakom slucaju - mi se vidimo u setnji!
  • Srbislav

    28.11.2021 17:13
    Sklonite se sa ulice
    Protestvujte tamo gde ne ugrožavate običan narod. Zašto neko mora da trpi vaše frustracije, idite ispred Skupštine i tamo ludujte...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna