Autor: Beta

Info
30.11.2021.
11:27
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu se "čini" da će potpisati Zakon o eksproprijaciji.

Komentari 121

  • Zovem se Stevo

    03.12.2021 21:35
    INAČE
    A meni se čini da si ti Vučiću GOTOV.
  • Dejan

    03.12.2021 08:08
    Sluga krupnog kapitala
    Cini se i nama. Posle antiustavnog briselskog sporazuma jasno je da nema toga sto ne bi potpisao na stetu srpskog naroda. Ostace upamcen u istoriji kao najveca zapadna slugeranja i predsednik Srbije za cijeg mandata je formirana velika Albanija.

    "Po plodovima njihovim poznacete ih."
  • Pobogu@

    01.12.2021 10:15
    Kad
    Vidimo te poltrone i samog "šefa"..upravu si 100%..a kada vidim tkz "opoziciju" pozelim "šefa"za presjednika....kuku nama
  • Mučenik

    01.12.2021 10:05
    PREDSEDNIK BEZ OGRANIČENJA!
    Ko može da ti veruje? Obećao si, kada si dolazio na vlast, da nećeš smanjivati penzije, ti nisi je smanjivao, već otimao bezdušno čitavih četiri godine. Obećao si da nećeš se kandidovati za predsednika, pa si sklonio Tomu Diplomu i zaseo u predsedničku fotelju. Tako ćeš najzad ponovo sebe demantovati, ostaćeš predsednik SNS do daljneg, ubediće te članovi stranke i ostalih. Još se nećkaš da li da ponovo budeš na listi na predsedničkim izborima. Nećeš, ako se lažemo. Ukoliko ne budeš predsednik, propađšće država. Ne igraj se s državom i glasačima. Po tvome mi smo najrazvijenija zemlja ekonomski. Ako je i od tebe, dovoljno je. Dosta su nam laži! Ne ostavljaj nas na cedilu, ha, ha... ha.
  • /

    01.12.2021 07:50
    /
    jel redosled nekadasnji g.

    u tom slucaju jos gore. znaci da ce vam celu imovinu uzeti u bescenje
  • pobogu

    30.11.2021 23:41
    Predlazem da priznamo Kosovo, pod uslovom da:

    - Vucic im bude predsednik,
    - Brnabic im bude premijer,
    - Vulin im bude ministar unutrasnjih poslova,
    - Mali im bude ministar finansija,
    - Stefanovic im bude ministar odbrane,
    - Gojkovic im bude ministar kulture,
    ...

    Ko je za? :)
  • pobogu

    30.11.2021 20:39
    Nema sumnje, dosla su cupava vremena i sada je najbitnije cija rec ce biti poslednja - rec naprednjaka ili rec naroda.

    Moramo istrajati do te poslednje reci, bez obzira na sva zla i represije koje ce nam naprednjaci prirediti. A bice zla i represije, jer oni ce braniti svoje svoje bogatstvo, svoje privilegije i svoj zivot generalno - jer je nemoguce, nakon svega, da budu smenjeni, odu u penziju i nastave normalno ziveti zivot medju nama, nama kojima su toliko zla naneli. Za njih je ovo borba za zivot ili za smrt.

  • Redosled

    30.11.2021 20:14
    @Goca
    Poštovana gospođo, izmena zakona o eksproprijaciji je upravo suprotno od ovoga što ste napisali i sada propisuje da država mora da vam otkupi sve ako tako želite a ne samo tih "1,5m". To što vi pišete je tehnički moguće po sadašnjem zakonu jer nije posebno regulisano, iako istina nije zabeleženo da se i dešavalo.
    Dozvolite da vam predložim redosled komentarisanja izmena zakona:
    1. Pročitate izmene
    2. Razumete pročitano
    3. Komentarišete izmene
    Vi iz nekog razloga, slučajno ili namerno, ove tačke 1 i 2 preskačete i potom samo širite dezinformacije. Nejasno je zbog čega pokušavate da nekome delite lekciju, sa sve tim "razumete" a o nečemu što očigledno upravo vi ne razumete.
  • Goca

    30.11.2021 19:20
    Znamo sve, nismo glupi, “Novi otpor” se jos nije dobro organizovao... Inace, moram da pojasnim eksproprijaciju na primeru. Ulica tesna, treba da se prosiri, vasa kuca smeta za 1,5m, uradi se eksproprijacija, srusi vam se kuca, vama daju odstetu za onih 1,5m. Razumete?
  • Politička igra

    30.11.2021 18:25
    @@Politička igra
    Ne slažem se. Veće zlo su građani koji ne koriste demokratske alate na raspolaganju, od kojih je jedno i referendum. Ne može država biti talac neodgovornih građana koji odbijaju da uzmu učešće u odlukama koje oblikuju društvo u kojem žive. Nadam se da će ovaj zakon makar animirati deo njih da uzmu učešća u tome ako su sada svesni da im se apstinencija može obiti o glavu, iako je to možda i previše optimistično imajući u vidu da trećina građana nema ili ima završenu samo osnovnu školu.
    @@Politička igra 2
    Razumem vas, osim "Vućiću pederu" umete i svakoga sa različitim mišljenjem etiketirati sa "bot". Uistinu ste pravi primer "briljiranja".
    @Igranka
    Hvala vam što ste odmah prejudicirali gde se ja informišem, drago mi je što ne odolevate da ubacite uvrede u vaše obraćanje a što je postao zaštitni znak pristalica opozicije. Ne, ne zanima me više šta opozicija misli na ovu ili neku drugu temu, hvala, nisam zainteresovan za bezvredno mišljenje onih koji samo umeju da vređaju i viču "diktatura".
    @Paraskeva
    I baš zbog vas takvih moj glas nećete dobiti. Ako ste već odlučili da me smestite sa "njima", onda ću "njima" dati i svoj glas, neće se desiti da ga poverim onima koji me vređaju, etiketiraju i teže jednoumlju gde svako ko ne misli identično vama mora biti "njihov". Interesantno je da ovo nikada nisam doživeo od "njih", pa se pitam da li je moguće pronaći tačan trenutak kada ste to "vi" postali gori od "njih".
  • Z49

    30.11.2021 18:07
    Trula kruška ima opor ukus
    Nije čudo što je,ekspert za vino i pomorandže, koji se nikad ne seća onnoga što mu ne odgovara, koji se služi uličnim jezikom, koji stalno nešto obećava a retko šta ispunjava, koji štiti batinaše i policajce siledžije, kome stalno nešto ne pada na pamet, takav kakav je, nego je čudo što ga neki izabraše i pustiše da uništava zemlju.
  • Draganche

    30.11.2021 17:24
    dragan.draganche@yahoo.com
    Meni se "čini" da mu je decenija vladanja na isteku za još koji mesec. Ako se pogleda kroz noviju istoriju, ni jedna vlast nije trajala duže od 10 godina, počev od 1980. pa do danas, koliki je zapravo rok trajanja onih konzervi mesnog nereska podriguša. Dotrajale konzerve se bacaju a isto tako i dotrajale vlasti na ovim prostorima, rokovi se slučajno podudaraju. Da bi bilo lakše svima i bez većeg rizika po sve gradjane Srbije, proteste treba proširivati i dopunjavati novim i novim idejama, ali smislenim i opravdanim. Upornost je najvažnija kao i omasovljenje opozicije, što čini opravdanim neophodne promene u društvu. Ako se uzme da je prethodna vlast započela proces rastakanja ekonomije rasprodajom narodnih dobara a ova isto nastavila, utoliko pre da se nešto mora preduzeti da se pošast zaustavi kao što se to čini zaprašivanjem štetočina radi suzbijanja bolesti bilja ili životinja. To su zdravi procesi, nikako loši kako to pozicija smatra. Stoga napred u svetlu budućonst narode, ali ne sa Vučićem i njegovim idejama jer Srbija nije njegova privatna kancelarija u kojoj je on sve, direktor, sekretar za sve poslove... malo bolesno zar ne.
  • Vera

    30.11.2021 17:16
    Nama je sve jasno
    Žvalavi imamo mi još dobro pamćenje, ti si preko ulice došao na vlast... Tako ces i otići
  • Valter

    30.11.2021 17:06
    Gledali ste film “hrabro srce” i kada na kraju baci mac i kaže freedom!!!!!Sad možemo da ćutimo ili da odbranimo svoju slobodu!!!!!
  • Nikola

    30.11.2021 17:04
    Cini ne cini po mesecini. To sto se nekom cini a vec je uradjeno je jedno. No, meni se ovde cini da su se botovi vec orijentisali samo da "kresu" minuse na komentare koji jasno pokazuju sta vecina, i ponavljam vecina, naroda misli. U svim komentarima "cini me se" da sam video samo jedan koji podrzava ovu izjavu. Nisam siguran da vecina botova moze da napise nesto osim proste recenice ili ono "bravo tako je, tako treba, ziveo nas Predsednik" sto verovatno prepisuju sa papirica koje su dobili. Ali, po ovom sto citam u komentarima, stvarno mi se cini da ce biti belaja u Srbiji. E, sada botovi, po datom zadatku udrite po onom crvenom znaku.
  • sindikat

    30.11.2021 16:41
    Samo blokada puteva i mostova, do ukidanja "zakona o oduzimanju privatne imovine".
  • xqt

    30.11.2021 16:06
    Nešto mu jeste
    Državnici su stalno pod pritiskom i zbog toga im se dešava da prolupaju. To se ne može primeniti na vođu. On pritisaka nema jer radi šta hoće i kad hoće. Čini se da je Neronov kompleks u pitanju.
  • Banderaš

    30.11.2021 16:06
    Mala Juca
    A meni se čini da će ovaj naivni da završi kao Čaušesku,ako ga narod pojuri lopatama i motikama.
  • mrva

    30.11.2021 16:06
    Teranje inata je jedan pokazatelj uplašenosti, pokušaj da se ista prikrije. Imamo posla sa psihopatom ali to nije ništa novo. Na izborima neće izgubiti iz prostog razloga sto u Srbiji pod ovom kriminalnom vlašću ne mogu biti održani pošteni izbori. Ali vlast će pasti na ovaj ili onaj način kada to dovoljno naroda poželi. Jako je loše kada vlast zaboravi da narod ipak ima poslednju reč, to je tipična greška koju napravi svaka autokratska vlast.
  • MrNo

    30.11.2021 16:04
    Žvalousti
    Mislim da ce potpisati i svoj zavrsetak karijere. Bar se nadam.
  • Dete rock'n rola

    30.11.2021 15:56
    Pa dobro, pošto te na izborima niko nikada neće pobediti jer ćeš uvek namestiti, onda.........
  • @Politička igra

    30.11.2021 15:54
    "...Ili vam je vreme bilo preokupljeno vikanjem "Vučiću pederu"?"

    Jeste, dušo, vreme nam je "preokupljeno" bahahahahaha

    SNS botovi briljiraju sve više, kanda je malo panika...
    Neka je. I treba.
  • @Politička igra

    30.11.2021 15:52
    Zakon o referendumu je jednako zlo.
  • Rade

    30.11.2021 15:46
    Umesto da kaznjava i smenjuje korumpirane lokalne funkcionere on im daje vetar u ledja da sto vise pljackaju gradjane i otimaju privatnu imovinu, to nema nigde
  • Igranka

    30.11.2021 15:43
    @Politička igra
    Tamo gde se Vi, sudeći po komentaru, informišete, nećete čuti ništa o tome što Vas kao interesuje. A ako ste željni informacija šta opozicija misli na ovu ili neku drugu temu, pokažite dobru volju, dostupni su, onoliko koliko je to moguće u zemlji medijske blokade i diktature.
  • pobogu

    30.11.2021 15:43
    Ne volim naprednjake, ali ne volim ni ovo sto se vidi u komentarima...

    30-tak godina narod napusta ovu zemlju, odlaze i ovakvi i onakvi, ali kvalitet uglavnom ne ostaje...

    Ko ili sta moze spasiti ovakvu Srbiju?

  • Toto

    30.11.2021 15:42
    Ajde potpiši i Kosovo kad si već krenuo, jer posle ti ni hemijsku neće dati da držiš.
  • Sova

    30.11.2021 15:41
    Srbija nema predsednika.

    Oni koji sebe nazivaju "čelnicima" su kriminalci koji su oteli Srbiju od njenih građana i prisvojili je, i ne prezaju ni od čega da tu svoju poziciju zadrže.
    Prodane duše koje mrze ovaj narod i čine sve da mu zagorčaju što više život.
    Sledbenici i biračko telo su im kriminalci, glupi deo stanovništva kojim je lako manipulisati i oni koji imaju interes od takve "politike".
  • HM

    30.11.2021 15:39
    Stigli botovi
    Sve i jedan komentar protiv spornog zakona. Pre pola sata po jedan, dva minusa. Trenutno minusi preovlađuju. Botovi, za sendvič bi valjalo ostaviti i koji komentar, a ne samo lupati minuse.
  • ali mozda zaba ipak

    30.11.2021 15:34
    iskoci iz vruce vode
    Glup smo narod! Dozvolili smo da parlament cini kojekakvi polupismeni Risticevici i likovi koje niko nije imenom, prezimenom, likom i delom izabrao da predstavljaju narod, nego su postavljeni da budu klimoglavci i dizaci ruku za sopstvene interese. Sada mogu, a i rade to, da menjaju, prekrajaju sve sto zele, bez da ikome polazu racune. Tako to biva kada se okupiraju mediji i kada narod za hemijsku i litru ulja odlucuje kome ce dati glas na izborima.
  • Paraskeva

    30.11.2021 15:34
    @Politička igra
    Pa vidi, mi razumemo ako ti i tvoji ne razumete, a i jasno nam je da ne možete da razumete
    To znači da sve što se proglasi projektom, investicijom ili čime god od javnog i nacionalnog značaja, ide pod šapu eksproprijacije
    Kao na primer Beograd na vodi, privatni stanovi gde se ne zna investitor, gde kvadrat košta i po 10.000 EUR se naziva nešto od nacionalnog značaja. Radi se o PRIVATNOJ investiciji i privatnim stambenim jedinicama
    Nije bolnica, put, škola, železnica... stanovi za bogataše
    Tako jednog dana nekome zapadne za oko plac ispod tvoje zgrade, pa ošacuje da tu može da napravi 5 zgrada, umesto jedne, i to proglasi za projekat od nacionalnog značaja. I onda ti kaže, evo ti ovoliko za taj stan, mi rušimo pa ti pristao ne pristao
    Je li sada malo jasnije?!

  • Politička igra

    30.11.2021 15:18
    Ovoliko buke a skoro niko iz opozicije, uključujući i "nezavisne" medije da bliže predstavi ove izmene zakona kao i da ukaže šta je konkretno sporno, a ponajmanje da ukažu i na pozitivne promene zakona i predlože rešenja. Većina ovde ni ne zna o čemu se radi već stihijski, samo da nešto kontrira, tera inat i pravi haos.
    Za sada je valjda jedino sporno da će vlasniku po novom zakonu za nelegalan objekat biti isplaćivana građevinska cena umesto tržišna što znači da neće moći kupiti isti takav ali legalan objekat jer je takav po pravilu skuplji. Sa druge strane, sada po zakonu država je obavezna da u sklopu eksproprijacije otkupi i veći deo od potrebnog u situacijama kada ostatak zemljišta postaje beskoristan vlasniku zbog otežanog prilaska i slično.
    Iako sam svestan da je "odgovorna" opozicija pametno bojkotovala prošlogodišnje izbore i time izgubila mogućnost da zastupa građane u skupštini i učestvuje u raspravama, pa i za ove izmene zakona o eksproprijaciji, da li je ikada došlo do poziva da se održi javna rasprava ili tribina o ovim izmenama, jer ja se ne sećam da sam čuo za takvu, da na kraju krajeva vi predočite građanima koje ih izmene očekuju i objasnite zašto je to loše? Ili vam je vreme bilo preokupljeno vikanjem "Vučiću pederu"?
  • Slucajni Prolaznik

    30.11.2021 15:00
    Cini mi se da SNS treba da izgubi izbore pre nego sto stvarno bude kasno...
  • Marfi

    30.11.2021 14:59
    Ništa nije lako kako izgleda
    Ništa nije tako lako ( i ustavno) kako izgleda (na prvi pogled)
    1.Marfijeva zapovest
  • Mama

    30.11.2021 14:50
    Ma meni se cini da ti se tresu gace.
  • Trta

    30.11.2021 14:40
    Čini mi se da ćeš da zglazneš i to uskoro!
  • Pokojni Čika Franja

    30.11.2021 14:32
    BacanjeVerbalnČiniNaUbogeLjude
    Čini mi se i pričinjava svašta nešto...
  • Hattori Hanzo

    30.11.2021 14:30
    Subota 4,12.
    ...potpiši i krećemo, moj auto, neki drveni ubeđivač u gepeku i ja...blokada Srbije...
  • S21

    30.11.2021 14:27
    Razumem te, moras potpisati.
  • Pada pada

    30.11.2021 14:17
    Pada vlada!
  • gde to ima?

    30.11.2021 14:05
    Vec si ti to potpisao smdu, samo se pravis sada da "neces da podlezes ulici", a na vlast ste dosli ulicom, sedenjem na stiroporu, ucenjivanjem i batinanjem. I bas me zanima ako moze neki pravnik da objasni, kako mogu jedan zakon da predloze i donesu poslanici i predsednik, koji su svi deo jedne skupine tj vladajuce stranke? Vec je apsurd sto nema opozicije u parlamentu i time je vec obesmisljena institucija Parlamenta. Ovako mogu bila sta bez glasa protiv da donesu. Nesto im ne ide na ruku - aj promenimo zakon da nama odgovara? --
    -Ajde! -Ko je za? 1,2,3,4,5... "vidi svi bogte" - Superiska, promenjeno, gde da potpisem?
  • Ana Frank

    30.11.2021 13:58
    Čini mi se da nas ima sve više
  • Alo bre!

    30.11.2021 13:58
    Ko si bre Ti
    Ko si, bre TI.. da mi uništiš 30 godina života (ne 12 godina, ti si na grbači ovog naroda tri decenije)? Ko si bre Ti neradniče bez i jednog jedinog dana radnog staža, da mene nazivaš zgubidanom? Ko si bre Ti da zakon i Ustav kršiš svakodnevno? Ko si Ti da trguješ sa teritorijom ove zemlje? Da li ti je Kosovo očevina koju si doneo iz Čipuljića? Ko si bre Ti da najuriš iz ove zemlje mlade i školovane? Ko je tebi dao pravo da iz državne kase uzimaš kada i koliko hoćeš… to nisu tvoje pare malo su i naše. Ko si bre ti da lažeš, foliraš, manipulišeš…
    Ko si bre Ti da se mešaš u sve, tvoja funkcija je protokolarna! Ko si ti nesretniče da od naših para (poreskih obveznika) plaćaš botove, sendvičare i autobus turiste… Ko si ti, uništitelju moje prošlosti i sadašnjosti… A budućnost ti ne dam.
    Ko si bre ti da okupiš oko sebe plagijatore, falsifikatore, nepismene, polupismene, lopove, mafijaše…i ostali polusvet da žive na državnim jaslama a jedini posao da im bude da se dive tvom liku i delu i da se bave tapšanjem u vidu zanata.. Ko si bre TI da te se ja bojim.. Ne bojim te se nimalo jer nemam šta da izgubim, sve si već uzeo.
    Ostalo mi je još dostojanstvo i to ne dam! Ako si sačuvao ono odelo koje si namenio Dinkiću svojevremeno, spremi ga sada za tebe… Jer ti ćeš ove jeseni u tom odelu u ZABELU da robijaš zbog svih zločina koje si počinio protiv države i protiv naroda!
  • Bili

    30.11.2021 13:58
    Sto bi rekli u Maratoncima: "probaj Bili, probaj"! Narode,izadji na izbore, glasaj! Pustite te price svi su isti! To je kao da imate zenu koja vas vara,ponizava, ili muz isto plus tuce i trpite jer su i ostali takvi! To je bolesno! Menjaj i menjaj dok ne dodje bolji! Da narod menja cesce ove na vlasti i da ne naseda na te fazone i lazi, da postoji odgovornost, dobro bi oni vodili racuna sta rade,ali i sta govore!
  • /

    30.11.2021 13:53
    /
    znaci, taj zakon nije samo zbog rio tinta vec dodika
  • Pera

    30.11.2021 13:52
    Vuk bi da je Tigar
    Sa ulice su zapalili Američku ambasadu "vodjo čopora" .
  • Majka

    30.11.2021 13:49
    Čini mi se vekovima
    Čini mi se vekovima
    vuk sa ovcom nešto ima.
    Kad je vidi kako pase
    vuk naprosto ne zna za se.
    Ovca kad mu vidi oči
    ni da bekne ni da skoči.
    Ovca ne sme da se brani
    vuk se njenim strahom hrani.
  • Инспектор Вишекруна

    30.11.2021 13:48
    Па шта
    ако није неуставан?
    Неуставан и добар закон нису исто!
  • Zebra

    30.11.2021 13:47
    Šta se mora nije teško. Odavno si prodao svoju guzicu. Sad nas uvodiš u gradjanski rat zarad svojih interesa. Ali i za nas važi isto. Sa razlikom da jedan koji želi vredi više od 10 plaćenih i ucenjenih koji moraju.
  • šumar

    30.11.2021 13:46
    čim potpiše zakon o oduzimanju imovinu on i stranka će nestati sa političke scene
  • Novosađanka

    30.11.2021 13:46
    Ta nemojte kasti
    Briga nas šta ćeš ti potpisati, sve zakone koje si doneo da uništiš ovu zemlju ćemo promeniti čim te se rešimo. Hvala ti što nam svakodnevno pomažeš da se to desi što pre.
    Ja ne znam jesmo li mi normalni što smo trpeli ovo zlo ovoliko, ali sada ćemo se opasuljiti SVI ili nas neće biti. Dole diktator!
  • @ Zivan

    30.11.2021 13:43
    Samo što je u Crnoj Gori crkva ujedinila i povela narod na ulice. Ujedinio se narod bez obzira na nacionalnu, versku, stranačku pripadnost. Svi su bili kao jedno.
    U Crnoj Gori je crkva to uradila dok u Srbiji crkva ovakvima i raznim drugim vucibatinama deli ordenje šakom i kapom. U Srbiji je crkva čak uspela i da obesmili orden Svetog Save deleći ga lopovima, secikesama, ratnim profiterima, lažljivcima, ratnim huškačima, šovinistima, privatnicima koji kinje svoje radnike i koji radnicima zakidaju na plati a baš u Svetom pismu piše da zakidanje plate radniku jedan od najvećih grehova. Uopšte ne znam zašto crkva u Srbiji podilazi takvim likovima. Crkva je preživela nekoliko vekova turskog ropstva kada su crkve i manastiri rušeni, popovi i monasi nabijani na kolac pa se opet nije slizala sa Turcima da bi preživela, bila je spremna da podnese svu tu žrtvu makar po cenu da ne opstane, da se ugasi i nestane. I onda pored takve i tolike vekovne žrtve, proganjanja, ubijanja, oni nađu da se ližu sa ovim satanistima na vlasti. Uopšte mi nije jasno. Ili Udbu za svakog vladiku, popa, monaha u fijoci ima dosije šta je taj sve radio u svom životu pa ih sada ucenjuju da sa tim podacima ne izađu u javnost.
  • NitkoV

    30.11.2021 13:43
    Uh bas je hrabar bre!
    Kod ovakvog poremecaja je karakteristicno odsustvo etike, empatije, morala...svega! Psihopata uvek ide dokle moze. Sto vise moze to je u svojim ocima veci. NPD je neizleciv.
  • Moša

    30.11.2021 13:42
    Nema zgrada od 100m u Beogradu bez ovog zakona, kako drugačije da raskrče privatnu imovinu da bi ovo zidali, Tinto je usput
  • bujke

    30.11.2021 13:42
    namćor
    Potpisaće i baš ga briga kad ima stado ovaca koje samo blejeeee, a Vulin obećao da će tući i tućiće jer ima koga a zene su ispred nas kao zadnja dva protesta ne vidoh nikog hrabrijeg od žena koje su nažalost dobile i batine braneći ovce koje ćute
  • Ahab

    30.11.2021 13:34
    Gadafi, Sadam, Norijega, Milošević-svi su listom dovedeni i pogubljeni istom rukom.
    Malo samoanalize ne bi bilo na odmet.
  • Miša K.Sremčica

    30.11.2021 13:32
    Stradaće nedužni policajci sam

    Za pare koje je dobio, može da potpiše i da pobegne daleko odavde i da živi još pet života.Problem je u tome što ako ne potpiše mora da vrati pare.Koje on nema.Jer su potrošene odavno.Na inteligenciji policajaca i čelnih ljudi policije je da dobro razmisle šta će raditi sa narodom.Tačnije sa par miliona besnih ljudi na ulicama.Neka dobro razmisle šta će.Dok su još policajci.I dok još uvek imaju službu.

    Lako ćeš ti bacati suzavac na protestnte koji su tu došli iz političkih,verskih nebitno kojih razloga.Ajde bacaj suzavac na protestanta koji znaju da će im kuća ići na doboš ubrzo za koju su radili celog života.I 5 hiljada da izađu premlatićeš 500.Recimo.Porodice,rodbina,prijatelji,kolege i poznanici tih 500 premlaćenih čekaće narednih dana ispred tv ekrana i montira da im presednik kaže šta dalje?Razbiće ih narod samo tako.Na svakog prebijenog demonstranta očekujte još 50 novih demonstranata vrlo brzo.Koji će ići do kraja.

    Živim u okolini Beograda u pretežno poljoprivrednom kraju i verujte da će izaći na proteste i oni koji nikada nisu izašli.Jer se radi o kući,placu,njivi,vinogradu,voćnjaku,šumi,reci.Ne radi se o strankama ovde više.Nemaju stranke sa ovim ništa više.

  • misko

    30.11.2021 13:31
    lupeta
    zatvorite vrata.
  • tarabic

    30.11.2021 13:29
    nazalost nasim novcima
    Gde su botovi, da velicaju Vucica, da ga prikazuju KAO voljenog i uspesnog? da je uspesan i voljen nebi MORAO da placa botove.
  • Nemanja

    30.11.2021 13:20
    Potpiši…
    Joj, hajde molim te potpiši…poptiši, preklinjem te, pa da završimo u subotu sa tobom i tvojima
  • Ш

    30.11.2021 13:20
    Чини ми се,да ћу изаћи на протест већ за викенд и ако то ретко радим.
  • mmaci

    30.11.2021 13:19
    cini mi se da su botovi zakazali.
  • Dijagnoza

    30.11.2021 13:19
    Medicina se malo bavi sa psihopatplogijom inteligentnih ljudi, koji su na vlasti.
    Pinoče, Čoušesku, Milošević, Vukašenko... a sad i kod nas u Srbiji potreba za posebnom specijalizacijom lekara.
  • Gavril

    30.11.2021 13:19
    Ova vlast želi da nam otme imovinu kuću,stan,plac, njima svejedno pa kad nas izbace na ulicu onda njegov pajtos ,na koga psi tragači za drogom laju ,da nas bije.E neće moći,malo ste se preigrali države.
  • mmaci

    30.11.2021 13:19
    cini mi se da su botovi zakazali.
  • Carls Tejlor

    30.11.2021 13:17
    Ja nekako imam utisak da njega pred svaki izlazak pred medije prvo nakljukaju ozbiljnim lekovima kako bi pred kamerom ponasao zdravo i licio na zdravu osobu. Svi treba da budemo jako zabrinuti povodom onoga sto je on u ovakvom stanju spreman da uradi.
  • Pera

    30.11.2021 13:15
    Njega nista nije sramota da uradi.
  • alex

    30.11.2021 13:14
    Ne znam kako tacno planiraju taj zakon, ali pazite ovaj scenario. Kupis kucu na kredit na 20 godina. Dodje AV AV ekipa, kaze ovo je sada moje. Ti moras da nastavis da placas kredit.
  • Aktivista sa mosta

    30.11.2021 13:11
    Samo pametno!
    Policiji je dužnost da sprovodi zakone i Ustav ove države.
    Policiji nije dužnost da čuva vlast i stranke.
    Parapolicija je spremna, to smo videli.
    Kontramitinzi su pokrenuti da raspaljuju sukobe- to smo videli.
    Pretpostavljam da je svima jasno šta on izaziva i priziva.
    Vojska je uvek uz narod.
    Samo pametno!
  • Dragec

    30.11.2021 13:03
    Sve institucije ...
    ... si uništio. Narod je poslednja linija odbrane Srbije!
  • Zivan

    30.11.2021 13:03
    Milo je pao zbog "otimanja crkvene imovine", Vucic ce pasti zbog "otimanja privatne imovine".
  • Vasilij Zajcev

    30.11.2021 13:02
    Cini mi se vekovima
    Vuk sa ovcom nesto ima
  • Neno

    30.11.2021 13:02
    Ako prođe,kažem ako
    Sledeći zakon, može lako biti "svadbarina"i "prva bračna noć".
  • Aleksej

    30.11.2021 13:01
    Srpska Nepismena Stranka
    Jedva cekamo!
  • Bane

    30.11.2021 13:00
    Izgleda ovi zaduženi za lepljenje minusa još spavaju !
  • I meni se cini

    30.11.2021 12:57
    Cini mi se da cu opet na protest
  • Nana

    30.11.2021 12:54
    Po zakonu
    Nikolae i Elena su imali suđenje.
    Imaće ga i Vukašenko.
  • Комша

    30.11.2021 12:51
    Чини ми се да је и Мило потписао отимачину имовине па је пао. Превише сте се осилили, време је да вас пукне реалност.
  • Ucenjen

    30.11.2021 12:49
    Jači ker
    I meni se čini da ćeš potpisati. Ceniš da su nalagodavci jači od naroda. Hajde da se ćeramo, pa da vidimo
  • /

    30.11.2021 12:42
    /
    @treba
    ti si pijan i lud.
    da li znas ko je taj covek zbog kojeg se suzava put?
    to su odnosi medju glavesinama u gradu. nije njemu bas stalo ni do te 60x vece cene
  • Darko

    30.11.2021 12:40
    Meni se cini mise da ce sve vise ljudi biti na ulici!
  • Andrea

    30.11.2021 12:38
    Čini mi se
    Čini mi se da će biti ovo drugo što si rekao, ne izbori.
  • NS boy

    30.11.2021 12:31
    I meni..
    .. se čini, a i javlja mi se da nećeš dočekati izbore.
  • ray

    30.11.2021 12:31
    Eksproprijacija
    A meni se čini da ti nećeš još dugo biti Predsednik RS i SNS.
  • Mirka

    30.11.2021 12:31
    Cini mi se grmi,
    Cini mi se seva,
    Izgore planeta!
  • Joki

    30.11.2021 12:29
    Druze, meni se cini da se ti igras sa vatrom i to ne sa vatricom, vec VULKANOM.
    Procitaj malo modernu istoriju Rumunije.
  • Gloginje

    30.11.2021 12:28
    paradox
    Mislim da si malo zamenio teze... Nisi ti glavni zbog sebe ili rio tinta i drugih, nego zato što te je narod "odabrao". Ne pitaš se TI nego MI!
  • Markovski N.

    30.11.2021 12:16
    Zakon postoji odavno
    Evo na osnovu čega će otimati kuće,placeve i vikendice ljudima i to vrlo brzo

    https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_eksproprijaciji.html

    Na svaku od tužbi porušenog objekta dobićete odgovor da se u "skladu sa Tačkom Zakona o Eksproprijaciji tužbe ODBIJA shodno članu ...."

    Dakle neko ko je radio ceo svoj život da bi stekao to što je stekao i od njega samog,oca,majke,dede,babe ovim "Zakonom" će otimati imovinu od ljudi koji NE SHVATAJU šta je taj Zakon tako "napravljen" i "odobren" od strane 179 "poslanika" i potpisan od strane"presednika" sa 15 % izabranih glasova.Šta "predsednik" sa 15% glasova misli ovim da će mu ostalih 85% stanovništva čekati da mu dođe buldožder i bager ispred kuće?

    Član 9

    Eksproprijacijom nepokretnosti korisnik eksproprijacije stiče pravo da tu nepokretnost koristi za svrhu radi koje je eksproprijacija izvršena.


  • versus

    30.11.2021 12:14
    Šta?! Potpisaće?! Ma šok i neverica!!!
  • pitam se

    30.11.2021 12:14
    Pitam se šta rade "multinacionalne" (mafijaške) kompanije kada ti daju pare a ti za uzvrat njima ne daš to što si im obećao?
  • Andjelina

    30.11.2021 12:14
    pa....
    maj_u vam. Kako ga vise nije sramota majko moja, ovo je za ludnicu. Ili mi ili on, nema dalje. Kakvo je to obracanje narodu koji te hrani...uf
  • Salamander

    30.11.2021 12:11
    nije on za loodnicu
    mi smo, jer ga trpimo



  • Milan

    30.11.2021 12:09
    I meni se čini da će onaj koji je isplanirao da od građana ove zemlje jeftino otme ono što im po pravu vlasništva pripada na kraju potpisati to što je isplanirao. Lopovluk u rangu nacionalizacij, nemam reči.
  • Ilo

    30.11.2021 12:07
    I meni se čini da nećeš još dugo
  • Realno

    30.11.2021 12:05
    Meni se čini da si ti, derane, odsvirao svoje i da ti nema spasa.
  • Stari Novosadjanin

    30.11.2021 12:05
    Cini mi se da cu izaci na ove izbore i da ces pasti.
  • skankhunt42

    30.11.2021 12:04
    Ne čini ti se.
  • Treba

    30.11.2021 12:04
    Da bi
    Trebalo bi, jer ćemo tako imati uređen momenat za sve i bez mogućnosti ucene, kao u svim uređenim državama. Sada zbog neke kuće u prčiji ne može da se izgradi put, jer je to dedovina u kojoj nit ko živi, niti zna da ima. Pa ne otima mu se, plaća se pošteno. Ne znam zašto se ne informišete o tome, pa onda iznosite mišljenja. Imamo i mi suženje puta u po Novog Sada, zato što čovek hoće šezdeset puta više nego što vredi. Dajte molim vas.
  • piskaralo

    30.11.2021 12:00
    čini mi se da čujem paljenje bagera, traktora koji će ići 2-3 km na sat po svim gradovima Srbije
  • E moj ti

    30.11.2021 11:57
    Ne, neces biti na izborima pobedjen. To si obesmislio propagandnim masinerjama za ispiranje mozga poput rtsa, pinka, hepija, kurira, blica, alo, informera... I sad zahvaljujuci tebi u slobodne izbore vise niko u ovoj zemlji ne veruje. Tako da je ulica ono sto te ceka. Kajaces se sto si obesmislio pravosudje, policiju, vojsku kad ti svi okrenu ledja a evo blizu je, tako je bilo i sa slobom, na kraju mu ostadose samo penzioneri od kojih na ulici nema neke koristi kao na izborima sto bi bilo.
  • Ns

    30.11.2021 11:56
    Cccc
    Ovaj stvarno misli da je srbija i ljudi njegovi. On potpisuje dozivotnu robiju sebi za veleizdaju
  • Mile

    30.11.2021 11:55
    Ujedno potpisujes i kraj svoje karijere.
  • Miško

    30.11.2021 11:55
    Javlja ti se?
  • Lala

    30.11.2021 11:55
    Cini mi se da ce biti rata...
  • maki

    30.11.2021 11:50
    janjičar
    čini mi se da si puko ko Grčka.
  • Saša

    30.11.2021 11:48
    Naravno...
    Potpisuj, to ti je siguran način da srežeš svoje glasače. Svako se obraduje kad mu daš 100€, al’ tek ćeš da vidiš kako psuju kad im uzmeš makar i 5€ (a ovde je reč o hiljadama eura po glavi).
  • Nimbus

    30.11.2021 11:47
    Molim te, potpisi! Nama u inat!
  • Anja

    30.11.2021 11:47
    On mrzi Srbiju i sopstveni narod.
  • Hm

    30.11.2021 11:47
    Da li
    "navodeći da se ne plaši protesta protiv tog zakona niti blokada saobraćaja, kao i da se ne plaši ulice"

    Kako ono kazu "gde ima dima, ...." Ne bi ti spominjao, da te ne dotice.
  • Lola iz Mola

    30.11.2021 11:45
    Čini mi se
    Čini mi se da ga je već potpisao
  • Petra

    30.11.2021 11:45
    A tako?
    "Čini mi se" da ćeš ovaj put izgubiti izbore.
  • Joca

    30.11.2021 11:44
    I meni se nešto čini al' neću da ti kažem šta! ;)
  • Maki

    30.11.2021 11:41
    E tu je kraj tvoga carevanja,sto si nas j… to ti je to..Zajeban je ovaj narod,misli da si se malo preracunao,dzaba ti sve pare koje si lapio kad narod krene.
  • Markovski N.

    30.11.2021 11:40
    Čuvajte se policajci na vreme
    Pa normalno kad su pare primljene od sponzora koje mora da opravda.Ako nema potpisanog i Zakona o eksproprijaciji sponzori traže pare nazad.A pare su potrošene odavno.Samo ulica ovo rešava.Toga je i on svestan.Žali Bože samo decu policajaca na ulici koji će tu izvući najdeblji kraj sa besnom masom.Izaći ćeš ti na 2 ili 5 ili možda i 10 hiljada ljudi.Izađi na 100 hiljada ljudi.Ajde da te vidim.

    Bolnice će biti prepune kako vidim u narednih par meseci ne od covid-a već od glava i ekstremiteta pretučenih policajaca od besnog naroda koji nema više šta da izgubi.Za razliku od policajca KOJI IMA ITEKAKO ŠTA DA IZGUBI OD BESNE MASE.

    Nija samo masa naroda na ulici u pitanju.U pitanju su i nezakonito dodeljeni stanovi,funkcije za porodice policajaca plus masna lova za kriminalce i ustupci kriminalcima da izigravaju policajce na ulici.Zašto načelnik policijske uprave Savski Venac SAM PRE PAR DANA baca ženu preko ograde.Zašto je nije bacio običan policajac VEĆ NAČELNIK POLICIJSKE STANICE.Zato što kad bi neko drugi bio izgubio bi sve što je stekao do tada.

    Sa masom na ulici dolazi i do promene Vlasti.Nema nazad.Besnu masu na ulici ne možeš varavati kao ispred televizora ili u novinama.Sa promenom Vlasti vrlo verovatno slede otkazi i zaplena svih nelegalno stečenih stanova i dodeljenih od strane političkih kriminalaca.

    To je valjda svakom policajcu jasno.Ovom na slici nije niti ga interesuje.Ima on za 10 generacija unapred.Neka stavi svaki policajac prst na čelo čega je sve to vredno.
  • Sluzbeni

    30.11.2021 11:39
    List
    kaze da si vec potpisao
  • ???

    30.11.2021 11:38
    Nije ime, ovo je vec dijagnoza. Molim strucnjake iz medicine da se oglase!!!
  • Vlade

    30.11.2021 11:38
    Čini mi se da ćeš doživeti narod.
  • Zblanuta

    30.11.2021 11:36
    Vidis facu, taj ....osmeh i sve ti jasno
  • Andjelina

    30.11.2021 11:35
    pa....
    maj_u vam. Kako ga vise nije sramota majko moja, ovo je za ludnicu. Ili mi ili on, nema dalje. Kakvo je to obracanje narodu koji te hrani...uf
  • Exe

    30.11.2021 11:35
    Duvaj ga majmune!
  • Jasna

    30.11.2021 11:33
    baba Vanga
    Cini mi se da ces pasti i pre izbora...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna