Autor: 021.rs

Info
30.11.2021.
12:06
V. P. (39), odgovorno lice marketa u Rumi, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio zloupotrebu položaja odgovornog lica i na taj način prisvojio 2.185.179 dinara.
  • Grozdanović S.Nenad

    02.12.2021 09:24
    Navučeni na kocku
    E zato se kasa prazni na svaka dva sata najviše.Ovlastiš nekoga za pražnjenje kase i to je to.

    Ljudi navučeni na kocku prodaju stanove očeva i majki za 2 dana uživanja u kockarnici nakon toga spavaju na klupama u parku.I to uspešni i vredni radnici pre toga nikad ne bi rekli da će ukrasti.Nažalost kocka je jača i od droge i od alkohola.

    Za narkomana daš mu da kupi gram droge 10 eura i miran je tog dana.Za alkoholičara flaša rakije 5 eura i miran je.Kockaru i 1000 eura dnevno nije dovoljno.Hoće još.Da se vadi.

    Kad biste istražili broj beskućnika u Novom Sadu i svakom gradu u Srbiji koji su pre toga SVE IZGUBILI na kocki a pre kockanja normalni ljudi,normalni muževi,normalni očevi i normanlne kolege na poslu,shvatili biste da dobrih 70 do 80% beskućnika je tu zbog KOCKE ne zbog droge ili alkohola.Alkohol dođe kao pride da zaborave što su se kockali i sve prokockali.
  • znam takve

    01.12.2021 10:41
    kockari
    To su likovi zaduženi u kladionicama i kockarnicama. Ni ne razmišlja koliko je to providno, samo uzme. Jače je od njega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna