Autor: Beta

Info
03.12.2021.
20:31
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je da će mobilni timovi Institucije Zaštitnika građana pratiti postupanje policajaca u subotu na najavljenim protestima, jer prava građana moraju da se poštuju.
  • Tja

    04.12.2021 08:35
    Previše tražite od njih, da su hteli da čitaju išli bi u gimnaziju, a ne u Kamenicu da gule sklekove.
  • Nemamo mi

    04.12.2021 07:28
    Ombudsmana
    Nije problem policija! Problem su svi koji brane kriminogeni rezim i koji su u njemu nasli neko uhljeblje. Svi koji su se prodali. Sta cete strasnije od cinjenice da navijaci - patriote, koji klicu majci Srbiji, ne smeju da nose transparente - Rio tinto napolje iz Srbije, ne bore se protiv zagadjenog vazduha po Srbiji, nece da ustanu protiv robovlasnickog odnosa stranaca prema pripadnicima sopstvenog naroda! Sta reci ako Vojislav Seselj govori o ekoloskoj mafiji, a ne o mafioznim korporacijama svetskih zagadjivaca, cak iako su sa Zapada ovoga puta, posto zna sa padom SNS i on pada! Na sve to ministar policije odlazi u Moskvu i trazi pomoc njihove duboke drzave u neprekidnoj kontroli sopstvenih hrabrih sugradjana politicara, novinara ili aktivista! Sve ce se zavrsiti, opstane li ovo zlo, da mi kao narod cemo biti prezreni od svih, a za prostor - bice uvek zainteresovanih!
  • Hejter

    03.12.2021 22:35
    Dzepovi
    @pobogu nema češkanja dok su ruke u džepovima
  • pobogu

    03.12.2021 20:46
    Obzirom da ce se snimati sa svih strana, dobro bi bilo da oni najblizi do policije sve vreme drze ruke u dzepovima. Tako nece imati argument da ih je neko napao, pa su morali intervenisati. Ruke izvaditi iz dzepova samo ako policija prva krene sa silom.

    Vidimo se sutra na mostu!

    "Kakvi budemo sutra, bicemo doveka!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna