Autor: Blic, Nova.rs

Info
08.12.2021.
08:46 > 12:37
Jakov R. (68) i Srđan N. (33) iz Beške poginuli su, a jedna osoba je te teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6:45 časova na starom putu Novi Sad - Inđija.
  • Steva

    08.12.2021 15:49
    srbijo probudi se
    Pljujte koliko hoćete po komunistima ali samo da znate da u njihovo vreme nije bilo šanse da se prođe taj put a da se pri tom ne sretne barem 2-3 ptrole saobraćajne policije. Prolazio sam često to relaciju i tačno sam upamtio mesta gde se stacioniraju,nadgledaju saobraćaj i po potrebi vrše kontrolu vozača i ispravnosti vozila.A ovo je sada raspuštena banda i niko nizašta ne odgovara.
  • Vozac

    08.12.2021 14:09
    Ovaj narod ne zasluzuje dobre puteve, sve dok ne dovedemo saobracajnu kulturu na neki normalan nivo. Napadajte me koliko hocete, ali to jeste cinjenica. Put preko Banstola je sada relativno dobar i malko siri od prosecnih magistralnih puteva u Srbiji. To kao posledicu ima nenormalno divljanje, sto nije bio slucaj pre par godina kada je bio u katastrofalnom stanju, svako ko je makar jednom tamo prosao moze da posvedoci, a kamoli ja koji svakodnevno prolazim tuda. Postoji razlog zasto je 80 ogranicenje na putevima bez razdvojenih traka, kako kod nas tako i u inostranstvu. Ako teras 120 na sat mnogo je teze zaustaviti se ukoliko nesto iskrsne na putu, a ceoni sudar pri toj brzini znaci sigurnu smrt. Slicna je prica za put od Novog Sada do Zrenjanina gde sam izgleda ja jedini koji vozi 80 na sat, plus poneki kamion. Ispod 100 se tamo ne vozi, kao i preko Banstola.
  • :/

    08.12.2021 12:54
    -
    Kabina zadrzala struktru, a ljudi poginuli.

    Nema sta drugo da bude osim nevezanog pojasa.
  • Banderaš

    08.12.2021 11:41
    Korupcija
    Banstol-Inđija se vozi ogro.nim brzinama čak i 150km/h je normalna brzina,pretiče se na punim linijama,po magli,kiši dnevno minimum 200 dozvola se može trajno oduzeti,ali ja nikada nisam video policiju ili radar iako imate delove puta sa ograničenjem od 60km/h gde se vozi 150km/h!! Raskrsnica Maradik gde se desio udes, je obeležena crna tačka, a brzina ograničena na 60km/h se ne poštuje u većini slučajeva već je 100-120km/h normalna brzina,a vozači iz Beške i Maradika iako imaju Stop znak većinom ga ne poštuju. Da policija i tužilaštvo rade ispravno svoj posao,da nisu korumpirani i potplativi ovakve tragedije se ne bi dešavale i vozači bi se ponašali pristojno i poštovali propise imali bi manje invalida i materijalne štete i više para u budzeteu.
  • Janko

    08.12.2021 11:19
    B.Jarak
    Juce uvece, Backi Jarak, vozim 50, ni mrvu brze, i idem do kraja Temerina. Nema ko me nije pretekao. Niko nije ostao iza. Jednostavno, to je to. Nema zasto ko da se ljuti ili zali. Kako vozimo tako i prolazimo.

    Ovim ljudima to vise nije bitno, mozda nekome drugome bude.
  • do0c

    08.12.2021 10:38
    Tuda svi voze kao da je autoput... Ja idem prosek 80km/h i imam osecaj kao da vozim 30... svi nervozni, prestizu, rizikuju, jurcaju znacajno iznad ogranicenja...
  • Ns komentar

    08.12.2021 10:13
    Katastrofa
    Ovaj put NS-Karlovci-Banstol-Indjija je odavno ruski rulet. Preticanje u krivini, preticanje kolone vozila, jurnjava 30-40km/h iznad dozvoljene brzine, besna kola, bahate psihopate, deca bogatih u besnim kolima. I na kraju uglavnom nevini i savesni vozaci i njihove porodice zavijene u crno.
    DOKLE BRE VISE!
    Hoce li iko stati ovim psihopatama na put!
    Kolko jos poginuloh u Petrovaradinu, Karlovcima na Banstolu. Ovaj put je postao kao Ibarska.
    Jel ima neko da apeluje na saobracajnu policiju i agenciju za bezvednost saobracaja?!
    Puna usta statistika, al ja samo vidim svakodnevne pogibije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna