Autor: Hina

Info
09.12.2021.
07:49
Samo 14 odsto Evropljana želi da se nakon pandemije vrati u kancelariju s radnim vremenom od 9 do 17 sati, a više od polovine ispitanih kaže da su produktivniji dok rade od kuće.
  • Hm

    10.12.2021 17:28
    Mnogo bitni cim njihovo prisustvo nije obavezno u kancelariji
  • Deki

    10.12.2021 08:44
    Rad od kuće - većinom su to manje važni administrativni poslovi i poslovi tipa prosipanje iz šupljeg u prazno.
  • Joca

    09.12.2021 10:02
    I treba
    Mislim da je model neophodnosti odlaska u kancelariju postao suvisan i nepotreban. Drzava bi trebala da daje poreske povlastice za firme koje omogucuju radnicima rad od kuce puno radno vreme. Nizi su i troskovi firmi kada su im radnici kod kuce.
    Istina je i da za mnogi tipovi radnih mesta ne zahtevaju prisustvo u kancelariji, tj. svi oni koji ne moraju da barataju nekim posebnim alatima, masinama ili materijalima u sirem smislu. Odlazak i povratak sa posla smanjuje i zagadjenje, guzve u saobracaju, kao i stres koji je najveci neprijatelj danasnjeg coveka.
    Mislim da bi trebalo na neki nacin forsirati rad od kuce. I ljudi ce se mnogo bolje osecati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna