Autor: En Eplbaum

Info
10.12.2021.
10:20 > 11:11
Istoričarka, novinarka i dobitnica Pulicerove nagrade En Eplbaum objavila je knjigu "Sumrak demokratije. Sirenski zov autoritarizma". Izdanje na srpskom jeziku priredila je Akademska knjiga.
  • pobogu

    10.12.2021 12:54
    "Piše En Eplbaum: Sumrak demokratije"


    Sumrak civilizacije, rekao bih...

    Imao bih stosta da napisem na tu temu, ali gubim volju za angazovanjem bilo koje vrste kada vidim kako se svakodnevno raspadamo i tonemo sve dublje. Kontra-evolucija je u toku i uzima sve vise maha, a ovih novih bica, cija fizicka struktura podseca na ljudsku, je sve vise...
  • Ptić Rugalac

    10.12.2021 11:41
    Bla bla bla
    Još jedna od otužnih žalopojki tako karakterističnih za "novinare" iz "Vašington posta" i "Njujork tajmsa". Glavni problem ovih smarača i smaračica su Vikipedija i društvene mreže. Ranije su kolumnisti i kolumnistkinje poput ove dame lako mogli da prodaju maglu. Sada se svi bućkuriši iz sorosoidne anarhističko-ateističke kosmopolitske multi-kulti kuhinje mogu vrlo lako - uz minimum guglanja - proanalizirati i odbaciti. Tako da je muka aktivistička pregolema. Njihov "aktivizam" je provaljen, i niko ozbiljan ga više ne uzima za ozbiljno...
  • Брукшанац

    10.12.2021 11:24
    Гомиле и гомиле страница ће исписати, свесни или не, да својим радом подржавају оне који су под паролом транспарентности политичких процеса, исте потпуно затворили за јавност.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna