Autor: 021.rs

Info
10.12.2021.
16:20 > 17:05
Svaki slučaj ugrožavanja bezbednosti dece i mladih na internetu neophodno je prijaviti.
  • Roditelj

    10.12.2021 21:04
    Ovaj broj je uspostavljen pre nekoliko godina i nikad nije zaziveo, cudno mi je da su se uopste setili. U doba zabrane izlaska zbog korobe, nije radio, a tad je bio najpotrebniji. Kada smo pravili popis sos linija za podrsku zrtvama dig. nasilja, nasa zemlja je bila najgora, imala je samo jednu liniju koja je lokalnog kataktera i bavi se sirim problemima mladih. Volela bih da cujem vise o tome ko radi na ovoj liniji, kakvo ima obrazovanje i strucnost.
  • A ostalo?

    10.12.2021 19:50
    A šta je sa sajtovima koji se predstavljaju kao dejting a onda prikazuju brdo golišavih slika dakle bave se prostitucijom ili čime god a da fotografisane žene možda i ne znaju?
    Kada će njih neko da ukloni?
    I šta je sa nasilno-pornografskim internet sadržajima?
    Država misli da je to ok i da to ne utiče loše na muškarce?
  • Za nasu decu

    10.12.2021 18:40
    I policija bi morala da podrzi
    Bravo za opomenu za digitalnu pismenost i sopstveni oprez koji moze izazvati nezeljene reakcije! Ali, to je isto kao kada bi policija upozoravala gradjane da se ne bave politikom, pa ih onda nece progoniti, posto se pretvaraju u politicku policiju! Pretnje i nasilje nad drugima su apsolutno krivicno delo i u digitalnom svetu, a pogotovu u svetu skolskih primera "digitalnih logora" koji su jos tabu tema u ovoj zemlji. U svetu nisu vise samo u rukama agenata duboke drzave i nisu uvek zbog delikta govora i misljenja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna