Autor: FoNet

Info
15.12.2021.
15:12
Kontrolor Kentkarta napadnut je nožem na liniji autobusa 27 u Ulici Mije Kovačevića, saopštila je ta kompanija koja izdaje karte za vožnju gradskim prevozom u Beogradu.
  • Tutti Frutti

    15.12.2021 16:35
    A kad nema autobusa?
    Javni prevoz u Beogradu je na nivou Bangladesa i Pakistana.Sat i po vremena putovao od Zelenog Venca do Zarkova sto je nekih 10 ak kilometra.Maksimalnih.Autobusi 15 godina nisu ocisceni.Prokisnjavaju.Klima je misaona imenica.Hladno unutra ko u stali i kamionu za prevoz stoke ne ljudi.

    VRata ne rade,dva rade dva ne rade.Rupetine na putevima kao u drugom svetskom ratu.I nakon svega toga udje kontrolor i kaze"Karte na pregled".Da bi dosao od kuce do posla i nazad treba 180 dinara.Po 90 dinara u jednom pravcu.To je 3600 do 4000 dinara mesecno.Autobusi ko iz doba Jure.Kontrolori kao da su krenuli na pijaci i skijanju ne u kontroli karata.Kad vide nekog jaceg od sebe ne pitaju nista produze dalje.

    Kad vide nekog slabijeg ili devojku"Kolega zaustavite vozilo ajmo napolje...".

    Totalno raspala rupetina od drzave.Totalno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna